Skip to main content

5 iulie: Intact lansează o revistă de media

 

Intact Media Group lanseaza revista "The Industry" care trateaza subiecte de media si advertising, iar numar pilot se distribuie incepand de luni, scrie DailyBusiness.ro.

Publicitate

Publicatia urmeaza insa sa se lanseze oficial din septembrie.

Redactorul-sef al Industry, Iulian Comanescu, a declarat ca publicatie este clar targetata si se adreseaza oamenilor din comunicare, respectiv grupuri media, agentii de media, de creatie, advertiseri care au bugete mari de cheltuit si "cu care trebuie sa fim onesti, sa le spunem pe ce dau banii".

"Pe noi ne intereseaza industria, cifrele mari, bugetele de publicitate, acea zona sa zicem luminoasa, capitalista", a mai adaugat Comanescu.
Intact Media pregateste revista de media si advertising "The Industry"

Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al TVR, deţine o casă de locuit în Iaşi, un apartament în Bucureşti, 3 terenuri intravilane, este asociat la opt firme şi a avut în ultimul an fiscal venituri de aproape 200.000 de lei din salarii, drepturi de autor, închiriere spaţii şi dividende, scrie Mediafax.

De asemenea, Alexandru şi Daniela Lăzescu deţin trei terenuri intravilane în Iaşi, dobândite în anul 2008, cu o suprafaţă de 148,11 mp, de 1004,31 mp şi, respectiv, 705,21 mp.
Şeful TVR, Alexandru Lăzescu, deţine mai multe locuinţe, terenuri şi este asociat la opt firme

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu