Skip to main content

Schimbare de prezentator, de mâine la Observator

 

Octavia Geamănu va trece, începând de mâine, la pupitrul Observatorul de weekend.

Publicitate

Octavia (foto) va prezenta Observator 7, Observator 13 şi Observator 16, iar în timpul săptămânii va realiza corepondenţe în direct pentru Observator 19.

În urmă cu câteva zile, Alex Ferariu a trecut la pupitrul Observatorului alături de Mihaela Călin.

Despre cariera celor trei jurnlişti:

Mihaela Călin a intrat în lumea presei acum mai bine de 10 ani. A început să lucreze la Radio Timişoara, urmând experienţa ca reporter şi prezentator al buletinelor de ştiri ale Radio Analog Timişoara şi Analog TV.

Experienţa Intact Media Grup a început în anul 2007. A fost reporter special de live al Antenei 1 şi al Antenei 3, iar în prezent este editor-prezentator al Observatorului Matinal al Antenei 1.

Octavia Geamănu este jurnalist de 9 ani. A început în presa scrisă şi a continuat în cadrul staţiei locale Antena 1 Târgu-Jiu. Din anul 2007, Octavia a venit în Bucureşti şi timp de 1 an şi jumătate a ocupat poziţia de reporter al Antenei 1. Au urmat 2 ani ca prezentator al Ştirilor GSP TV, televiziunea de sport din cadrul Intact Media Grup. Din septembrie 2010, Octavia s-a reîntors în redacţia Observatorului ca reporter.

Alex Ferariu a intrat în presă în 1993, iar în cei 18 ani de experienţă jurnalistică a interacţionat cu o multitudine de formate de la presa scrisă la radio şi televiziune. Din anul 2008, Alex s-a alăturat trustului Intact Media Grup, mai întâi în cadrul redacţiei Antenei 3. Începând cu anul 2009 prezintă Observatorul Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus