Skip to main content

2 august: Primele impresii după audiţiile X Factor

 

Mulţi concurenţi talentaţi, momente penibile şi un public foarte tânăr, primele impresii după audiţiile "X Factor". Într-un interviu pentru EVZ, juriul face portretul- robot al concurentului ideal.

Publicitate

Astăzi este ultima zi de audiţii cu juriu la "X Factor", notează Evenimentul zilei, care adaugă că prin faţa juriului au trecut deja 500 de participanţi.

"În selectarea concurenţilor nu plecăm de la nicio prejudecată. Câştigătorul poate fi la fel de bine fericitul posesor al unei voci deja lucrate sau poate fi «un diamant neşlefuit». Trebuie să vă spun că am avut bucuria să întâlnim destul de multe «exemplare » din ambele categorii. Ce se va întâmpla în continuare depinde de munca fiecăruia şi de un cumul de multe alte calităţi pe care ar trebui să le întrunească fericitul câştigător", spune Paula Seling.
Raport din culise: spectator la căutarea factorului X

Programele informative TV şi radio ale BBC au fost întrerupte, ieri, din cauza unei greve de 24 de ore a jurnaliştilor, iniţiată de National Union of Journalists (NUJ), care protestează faţă de disponibilizările obligatorii dispuse de radiodifuzorul public britanic, notează Mediafax, DailyBusiness.ro şi Adevărul, care citează Media Guardian.

Multe dintre programele BBC au început mai târziu decât era prevăzut în program sau au fost întrerupte, informează Media Guardian. Totuşi, multe dintre vedetele BBC au fost prezente în emisie luni dimineaţă.

Canalul public de ştiri TVR Info a lansat propria aplicaţie pentru iphone şi iPad, notează Hotnews şi DailyBusiness.ro, care citează un comunicat al TVR. Aplicaţia poate fi descărcată din categoria News a magazinului de aplicaţii Apple şi include programul TVR Info, ştiri (cultură, actualităţi, politică, social, externe, Europa, meteo, business, sport) redactate şi actualizate pe parcursul zilei.

Cu aceeaşi aplicaţie poate fi accesat şi streaming-ul postului România Actualităţi. Potrivit comunicatului, iniţiatorul proiectului este Cristi Corobană, de trei luni consilier pentru strategii web şi multimedia al preşedintelui-director general al TVR, Alexandru Lăzescu.

Compania News International plănuieşte înlocuirea tabloidului „News of The World", închis recent din cauza scandalului interceptărilor telefonice, cu un alt ziar, al cărui nume ar putea fi „The Sun on Sunday" şi care ar putea fi lansat în toamnă, conform unor surse apropiate companiei, scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Potrivit acestor surse, scandalul interceptărilor telefonice i-a speriat pe şefii de la News International, divizie britanică a News Corporation, care doreau iniţial să lanseze noul tabloid The Sun on Sunday în luna august, dar au amânat iniţiativa până în toamnă, când va începe sezonul fotbalistic.
Un moştenitor pentru „News of The World“

Postul de muzică MTV a împlinit, luni, 30 de ani de la lansare, perioadă în care a revoluţionat istoria televiziunii, dar şi pe cea a industriei muzicale, scrie Mediafax.
Reţeaua de televiziune prin cablu MTV a debutat pe 1 august 1981, difuzând videoclipul melodiei "Video Killed the Radio Star" a formaţiei Buggles. Această melodie a fost interpretată ca o proclamaţie a ceea ce urma să devină epoca MTV, informează cleveland.com.
Iniţial, MTV, o prescurtare de la Music Television, avea ca scop difuzarea de videoclipuri muzicale, cu intervenţii scurte a unor prezentatori numiţi VJ-i.
La mulţi ani MTV! Postul de muzică a împlinit 30 de ani

World Advertising Research Centre (WARC) şi-a revizuit în scădere previziunile privind evoluţia pieţei globale de publicitate, un avans de doar 3,2%, faţă de 4,6% cât apreciase în luna martie (a.c.), arată cel mai recent studiu „International Advertising Forecast”, citat de Financiarul.

„Conditiile economice globale se menţin incerte şi acest lucru îi determină pe marketeri să rămână precauţi, în special în Europa de Vest, Japonia şi SUA. În consecinţă, este posibil ca bugetele de marketing pentru 2011 să fie mai mici decât am sperat”, a declarat Suzy Young, editor WARC. Cheltuielile globale de publicitate vor începe să dea semne de redresare în 2012, când oficialii WARC apreciază o rată anuală de creştere de 5,7%.
Piaţa globală de publicitate: +3,2% în 2011

Compania Trinity Mirror riscă să fie dată în judecată, fiind acuzată că ar fi interceptat ilegal telefoanele unor celebrităţi, scrie HotNews, care citează The Telegraph. Solicitările Înaltei Curţi sunt în curs de pregătire împotriva editorului titlurilor Sunday Mirror, Daily Mirror şi People.

Avocaţii care reprezintă unele dintre presupusele victime au confirmat la sfârşitul săptămânii trecute că "trei sau patru cazuri" vor începe în termen de o lună.
Trinity Mirror - o altă companie media britanică - intră în scandalul interceptărilor ilegale

 Sursa foto: EVZ.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus