Skip to main content

TVR a cumpărat formatul Dr. Oz. Cine va fi carismaticul doctor în România?

 

Postul public de televiziune a achiziţionat licenţa pentru talk-show-ul Dr. Oz, care va debuta cel mai probabil în toamna aceasta la TVR.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, varianta autohtonă a talk-show-ului american găzduit de celebrul doctor Oz este în pregătire. Deocamdată nu a fost ales un "Doctor Oz" român, un medic care să fie gazda programului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tcr44X2nmAM[/youtube]

Cine este Doctor Oz?

În România, varianta originală a emisiunii este difuzată de postul Euforia.

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut publicului de televiziune ca Dr. Oz, este un medic american (specialist în chirurgie cardio-vasculară, absolvent al Universităţii Harvard), devenit celebru datorită show-ului lui Oprah Winfrey. Dr. Oz a apărut în The Oprah Winfrey Show între 2004 şi 2009, ca invitat, oferind sfaturi pe teme medicale într-un mod inedit, cu mult umor, dezinvoltură şi demonstraţii practice spectaculoase.

Ca urmare a popularităţii dobândite datorită emisiunii lui Oprah, Dr. Oz a devenit, din 2009, gazda propriului său talk-show, care se bucură acum de un mare succes în toată lumea.

Pentru varianta autohtonă a show-ului nu s-a găsit încă medicul român potrivit să prezinte show-ul, şi aceasta nu este deloc o misiune uşoară. Deoarece, pe lângă studiile medicale solide, gazda trebuie să fie un personaj carismatic, spontan, să aibă simţul umorului şi, nu în ultimul rând, să fie un bărbat şarmant şi convingător, pentru că producţia se adresează preponderent unui target feminin.

De asemenea, în formatul original, Dr. Oz are şi o echipă pe măsură, compusă din medici cu diferite specializări.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Fara discutie , dr Tutunaru de la spitalul Elias !! E de nota 400 , din toate punctele de vedere .
  • Decât să găsească un doctor carismatic, mai bine ar difuza un episod din Dr. House :))
  • Din pacate, doctorii romani sunt prea ocupati cu clinica particulara la care lucreaza si nu au backgroundul si sharmul doctorului Oz. Dr Oz are o abordare sistemica a organismului uman, pe cand ai nostri sunt specialisti doar in organe separate. Suntem o tzara bolnava...
  • Cel mai bun doctor in acest rol cred ca ar fi Dr. Ghe Mencinicopski.
  • gigi becali ar tb sa realizeze aceasta emisiune si aveti ratingul asigurat:))))
  • ar mai fi dr. Mengele dar am auzit ca e la tratament cu smoala. poate se elibereaza...
  • Daca nu il aleg pe dr. Virgil Stroescu habar n-au de nimic:) un medic care nu doar propovaduieste traiul sanatos dar si demonstreaza ca, traind sanatos, un om nu-si arata varsta.
  • Raed Arafat. Desi banuiesc ca e om prea serios pt asa ceva si oricum specializat cred pe tratamentul de urgenta.

Trimite un comentariu

sus