Skip to main content

15 septembrie: Click FM îşi începe luni emisia

 

Postul de radio Click FM, fostul City FM, cumpărat de omul de afaceri Dinu Patriciu în urmă cu câteva luni, începe să emită săptămâna viitoare, respectiv luni, scrie DailyBusiness.ro. Click FM face parte din trustul de presă Adevărul Holding.

Publicitate

De asemenea, trustul de presă pregăteşte şi lansarea online a Adevărul TV, care în prezent emite în regim de probă pe adevarultv.net.

Trustul Adevărul Holding a primit, pe 12 octombrie 2010, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, o licenţă audiovizuală prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevărul TV, intenţionând să lanseze postul TV şi o reţea de 40 de staţii locale cu o investiţie totală de peste 37 de milioane de euro.
Click FM îşi începe luni emisia

Grupul Intact lansează oficial, astăzi, publicaţia "The Industry", adresată pieţei de media şi publicitate şi condusă la nivel editorial de Iulian Comanescu.

Contactat de HotNews.ro, acesta a arătat că revista de 68 de pagini va fi distribuită gratuit, pe canalele Intact, în 5.000 de exemplare.

Revista apare la două luni după un număr pilot, de 36 de pagini, în care dosarul principal era dedicat "Epocii marilor talent show-uri". Dosarul principal al primului număr este dedicat grilelor de toamnă ale posturilor TV - "Mega show-uri şi deja vu-uri". Alte subiecte abordate: afacerea Ringier-Edipresse sau "Estimări corectate - Piaţa de publicitate în 2011: cât?"
Intact lansează revista de media şi publicitate "The Industry"

Prezentatoarea TV Mihaela Tatu (48 de ani) a deschis un nou drum în televiziune odată cu formatul „De 3 X Femeie“, care a consacrat-o, scrie Adevărul. Într-un interviu pentru ziarul Adevărul, Mihaela Tatu vorbeşte, printre altele, despre cum şi-a început cariera în televiziune.
Adevărul: Care e povestea cu televiziunea? Aţi reuşit să vă faceţi foarte cunoscută la o vârstă nu tocmai de debutantă, 37 de ani...

Mihaela Tatu: "Eu am lucrat 11 ani la întreprinderea Hidromecanica, dintre care 9 am fost contabil-şef de atelier. La un moment dat am avut un declic şi am plecat din uzină. Am conştientizat că nu mai puteam să fac meseria aia, pentru că simţeam că mă sufoc. Am vrut să mă duc la radio şi să spun poveşti copiilor. Când a auzit tatăl Ioanei, fostul meu soţ, a înnebunit. Dar, până la urmă, decizia a fost a mea. (...)
În mass-media lucrez din 1993. Am început la radio, după aceea am făcut televiziune la un post local, iar printr-un concurs am ajuns la Pro TV Braşov şi de acolo la Bucureşti."
Mihaela Tatu, prezentatoare TV: „Femeile îmi spun că le-am schimbat viaţa“

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    de luni, da-da... îhîm... sigur că da!
    și miercuri se dau salariile, joi bonurile de masă iar sîmbătă se muta revistele jos, ca să facă loc Hiturilor...
    :)
  • Borcanatu Borcanatu
    Te contrazic, o buna parte dintre sefii din trust nu sint nepoti/fini. Mai sunt si amantii/amantele conducerii. Eu propun ca astia se se intalneasca si sa ia decizii intr-un board separat. Sa-i zicem... Haremul.
  • romi romi
    ...pai la Adevarul ,numai pe baza de NEPOTISME,incepind cu bossul ,continuind cu marele srek...si tot asa;de-aia n-are ursul coada!!!!
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Fomistule, ai dreptate. Mai ales ca director acolo este Dan Rosu, finu lu nasu DP, un papagal care da pe la munca din an in Pasti. Faliment usor!
  • fomistu fomistu
    Sa vezi ce "content" de calitate o sa produca angajatii neplatiti. O sa-l umple de exclusivitati pe Riciu Licuriciu, asa cum merita. Primul subiect: aventurile amoroase ale lui Shrek Intunericitul :))))
  • thenutz thenutz
    Si cum incepe emisia isi trage si o amenda de la CNA.
    Ar fi primul post care emite fara licenta.
    Sau or fi fost si altii?

Trimite un comentariu

sus