Skip to main content

Andreea Raicu a lansat o aplicaţie online de stil

 

Andreea Raicu a lansat, în cursul dimineţii de luni, un serviciu online care oferă sfaturi personalizate utilizatoarelor de Facebook: Stilist Personal.

Publicitate

Este vorba despre un serviciu de consiliere vestimentară prin intermediul platformei de socializare.

Cu ajutorul aplicaţiei de Facebook utilizatoarele care vor să apeleze la recomandările de stil ale Andreei Raicu pot trimite câte o fotografie în care să apară îmbrăcate exact în ţinuta pe care urmează să o poarte şi un scurt text în care să menţioneze ocazia unde urmează să apară astfel îmbrăcate.

În cel mult 24 de ore, fiecare dintre participante va primi în mod personal sugestii de la Andreea Raicu şi stiliştii săi. Răspunsul va fi afişat sub forma unei notificări pe wall-ul participantelor, acestea având posibilitatea de a alege dacă doresc sau nu să împărtăşească informaţia cu prietenii lor.

Aplicaţia, susţinută de o echipă de stilişti, inaugurează o serie de proiecte personale, din zona digitală, pe care vedeta urmează să le anunţe în această toamna.

“Stilist Personal este rezultatul comunicării pe care am avut-o în ultimii ani cu fanele paginii mele de Facebook şi cu cititoarele blogului meu, foarte interesate să primească sfaturi de stil de la mine. Totodată, este un experiment menit să testeze cât de pregătită este piaţa online din România pentru servicii de acest gen”, a spus Andreea Raicu.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    ce treaba are aplicatia on-line a unei mimoze cu presa?

Trimite un comentariu

sus