Skip to main content

Cine se va ocupa de publicitatea la metrou

 

Spectacular Group of Companies va administra spațiile publicitare de la metrou, din luna octombrie.

Publicitate

Metrorex a ales grupul de companii Spectacular în urma unei licitații care s-a desfășurat pe 11 august și la care au mai participat Euromedia și News Outdoor.

În urma licitației, Spectacular Group of Companies a câștigat spațiile care până acum erau administrate de Euromedia, membră a rețelei de publicitate outdoor Epamedia.

Înainte de pitch (licitație în termeni de specialitate), grupul Spectacular administra 50% din potențialul de suporturi care se pot instala la metrou, potrivit declarațiilor companiei.

Ca urmare a câștigării licitației, în portofoliul companiei de outdoor vor intra aproximativ toate spațiile disponibile la metrou.

Despre Spectacular Group of Companies:

  • Grupul de Companii Spectacular a fost înfiinţat de antreprenori români în 2005 și furnizează de atunci servicii de publicitate stradală.
  • Printre clienții companiei se numără BCR, Bancpost, Allianz Tiriac, Carrefour,Coca Cola, Dacia Logan, Flanco, Germanos, Heineken, Vodafone și ING Bank.
  • Cifra de afaceri a grupului Spectacular a fost, în 2010, de circa 3.9 milioane de euro ( 16.355.850 de lei).

Sursa foto: Realitatea.net

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Tare textul , oare cine l-a compus ? In metrou raman si alti furnizori de publicitate, spre exemplu: Monopoly cu ecrane, Betacons cu afisaje clasice, mai exista o firma cu reclama in interiorul vagonului, etc.
    Din cate am auzit Vlad Ruta a facut o oferta financiare zdrobitoare (in toate directiile). Este un contract pe termen lung si pentru ca are spate isi permite sa mearga o perioada in pierdere, apoi o sa se descurce ei daca nu creste piata. Pe scurt, nici o surpriza.
  • "Spectacular Group of Companies".

    Daca are sediul social in Sadova si actionarii e familia Partzag, mai ales Lila si Axinte (da' nici cu doamna mama lor nu mi-e rusine), atunci EGZISTA ESPLICATAIE!

Trimite un comentariu