Skip to main content

10 octombrie: Moraru şi Badea îşi aruncă cuvinte grele pe bloguri

 

sursa foto AdevarulDoi dintre cei mai cunoscuţi realizatori TV din România, Radu Moraru şi Mircea Badea, încearcă să epuizeze tezaurul de cuvinte licenţioase şi insulte într-un schimb de atacuri, consumat vineri, pe blogurile lor, scrie HotNews.

Publicitate

După dialogul suburban dintre cei doi, dispariţia reclamei cu Toyota de pe blogul lui Mircea Badea a prilejuit un nou schimb de replici.

Sâmbătă, 8 octombrie, Radu Moraru scrie, pe blogul lui, Nasul.tv, că va face plângere penală împotriva lui Mircea Badea pentru ameninţări cu moartea.

Moraru susţine că, după ce Mircea Badea a scris pe blogul lui "Mori!!!", a primit mai multe ameninţări cu moartea de la "cîţiva imbecili, fanatici fani ai imberbului", relateaza HotNews.

Postarea are şi un PS 1, în care Radu Moraru afirmă" "Toyota o s-o 'toyota' de lîngă Badea. Lasă iepuraş, mergi cu tricicleta pe drumul tău!". La ora 19:00, apare şi un UPDATE: "Reclama cu Toyota a fost scoasă de pe site-ul lui Mircea Badea".

Într-o postare publicată duminică şi intitulată "Pariul cu citostaticele", Mircea Badea spune că "Adevărul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc în continuare însă aceeaşi maşină".
Despre acelaşi subiect a scris şi Adevărul.

Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a făcut plângere penală împotriva Asesoft şi a firmei care asigură paza televiziunii, reclamând că i s-a interzis accesul în sediul Realitatea TV, împiedicându-se actul de justiţie, relateaza Mediafax si HotNews.

Plângerea penală făcută de Rovigo împotriva Asesoft a fost trimisă vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

Pe de alta parte, Sebastian Ghita, cel care controlează Asesoft, si fostul manager Realitatea TV, a declarat sâmbătă, pentru Mediafax, că Asesoft le-a permis reprezentanţilor Rovigo accesul în sediul Realitatea TV, pentru discuţii, însă aceştia din urmă au refuzat dialogul.

Sebastian Ghiţă a mai declarat pentru Mediafax că sediul de la Piaţa Presei Libere este închiriat de Asesoft. "Spaţiul de la Piaţa Presei Libere este închiriat de noi. Sediul Realitatea Media este în clădierea domnului Vântu de pe Splaiul Unirii conform actelor de la Registrul Comerţului", a spus Sebastian Ghiţă.
Despre acelasi subiect a scris si HotNews.

Elan Schwartzenberg, patronul Realitatea TV, spune că televiziunea pe care o deţine va începe să emită pe 1 noiembrie în noul sediu Willbrook.

"Aranjez acum noul sediu, iar de pe 1 noiembrie voi emite cu sigla Realitatea, care este proprietatea mea în exclusivitate. Am studio, am echipamente noi. Bineînţeles, sper că Rovigo va muta cât de curând echipamentele din Casa Presei în noul sediu Willbrook", a spus pentru EVZElan Schwarzenberg, patronul Realitatea Media, compania care operează licenţa Realitatea TV.

Rugat să comenteze faptul că Ghiţă îl acuză că în spatele său s-ar afla Sorin Ovidiu Vântu, Schwartzenberg a răspuns că se poate verifica la Registrul Comerţului din Cipru că este acţionar majoritar şi director integral al companiei.
Elan Schwartzenberg: "Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit"

Bătălia pentru Realitatea TV a trecut la faza pe Securitate. Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, îl acuză pe acţionarul majoritar al Realitatea Media, Elan Schwartzenberg, că a apelat la "concurentul" Dan Voiculescu, pentru a-l izgoni.

Argumentul lui Sebastian Ghiţă este acela că administrator judiciar al Realitatea Media a fost desemnată firma Rovigo SPRL, în cadrul căreia Vasile Deleanu este partener senior. Acesta a purtat numele de Vasile Căciulă înainte de Revoluţia din Decembrie 1989 şi a fost ofiţer de Contrainformaţii, în cadrul Întreprinderii de Comerţ Exterior Vitrocim. Unde Dan Voiculescu a ocupat funcţia de şef birou.

"Ceea ce nu spune domnul Voiculescu în acea cârpeală este că Vasile Căciulă era ofiţerul său de legătură de la Containformaţii, nu neapărat doar securistul care îl spiona. Nu cunosc natura relaţiilor dintre Vîntu, Schwartzenberg, Vasile Căciulă şi Voiculescu, însă este una malignă", încheie managerul Realitatea TV.
Sebastian Ghiţă: "Schwartzenberg şi Vasile Căciulă vor falimenta Realitatea"

Robert Turcescu va fi editorialist la săptămânalul Academia Caţavencu, primul său editorial urmând să apară în ediţia de săptămâna viitoare a publicaţiei, după cum a declarat pentru Mediafax jurnalistul.

Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), care reuneşte cele mai importante televiziuni şi radiouri din România, a realizat un Cod deontologic în sprijinul staţiilor TV şi radio, ce trebuie să îşi publice pe paginile lor de internet astfel de coduri, la solicitarea CNA, scrie Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a adoptat, pe 14 aprilie, o decizie potrivit căreia posturile de televiziune şi radio trebuie să publice pe paginile lor de internet, până la 1 octombrie, propriile Coduri de conduită profesională, astfel încât Consiliul să poată să identifice mai uşor eventualele cazuri de ingerinţă în politica editorială.
Posturile de televiziune şi radio şi-au făcut Cod deontologic

BRAT a anuntat rezultatele aferente lunii septembrie ale noului studiu de monitorizare a investitiilor in publicitatea online (MIPO), scrie HotNews. Studiul se bazeaza pe tarifele-lista practicate de site-urile incluse pentru publicitatea de tip display (standard si bartere, fara autopromovarea sau promovarea in cross a site-urilor).

Aceste tarife mult mai mari decat cele aplicate dupa negocierile cu agentiile si clientii directi. Potrivit datelor furnizate de BRAT, valoarea publicitatii de tip display la tarife-lista, in septembrie, s-a ridicat la 8,5 milioane de euro - cu doar 1,5 milioane de euro mai putin decat suma la care s-au ridicat investitiile nete in publicitate online in intregul semestru intai al acestui an, conform studiului IAB-PwC Romania prezentat saptamana aceasta.
Pe scurt: BRAT evalueaza investitiile in publicitate online din septembrie

Sursa foto: Adevarul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • razvan razvan
    Foarte bun comentariul.Dupa ce pleaca cu coada intre picioare cu audiente 0 de la RDS,isi face blog si prima postare o face despre Badea...
  • vlad vlad
    Sa se apere de ce ? Cine a inceput sa injure cand a auzit ca 10tv se inchide ? Aud ?
    stelian mai rasfirat, ia-l si pe dex ca tot sta degeaba si luati siteurile la rand.
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Badea nu a facut decat sa se apere! Moraru...sa ne mai lase!
  • dex dex
    Moraru nu stie ce sa mai faca pt a iesi din conul de umbra in care se afla. Si uite asa se foloseste de popularitatea lui Badea....
  • anevoios anevoios
    Moraru cauta mediatizare cu orice pret...iar in ceea ce priveste contractul cu Toyota, reprezentantii firmei au explicat ca acest contract s-a incheiat!
  • mad79 mad79
    un personaj abject ca Mircea Badea si un personaj mediocru ca Nasul,se cearta ca tatele la piata.Ce oameni patetici!!!!!

Trimite un comentariu

sus