Skip to main content

Anatomia lui Grey, sezonul 6 şi Dr. House, sezonul 4, la TVR 1

 

De marţi, 4 octombrie, TVR 1 difuzează seria a şasea din Anatomia lui Grey, iar de miercuri, 5 octombrie, sezonul patru din Dr. House.

Publicitate

Grila de toamnă de la TVR 1 mai aduce şi meciuri din UEFA Champions League, marţea şi miercurea, din două în două săptămâni.

Mai multe, în continuare.

  • Sezonul al şaselea din Anatomia lui Grey începe marţi, 4 octombrie, de la ora 21.00. Seria are 23 de episoade, iar TVR 1 va difuza în fiecare marţi câte două, cu excepţia zilelor în care se joacă meciurile din UEFA Champions League – atunci fiind difuzat un singur episod, de la ora 21.00.
  • În fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând din 5 octombrie, TVR 1 va difuza câte două episoade din serialul Dr. House (sezonul al patrulea), cu excepţia zilelor când sunt transmisii UEFA Champions League.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • De mai bine de o luna tvr nu a mai dat nici un episod din House. Oare ce se intampla ? Acum vad ca in program apar alte filme, are cineva idee ce se petrece ?
  • azi am vazut primul episod din sezonul 8 din house md. sambata am vazut primul episod din sezonul 8 din grey s anatomy. tvr ne ia de prosti: ne da vechituri de 5 6 ori si ne ia banii de 2 ori. nu mai am televizor de 4 ani, dar taxa radio tv mi o incaseaza in fiecare luna. noi suntem vinovati!
  • Din cate vad eu in programul afisat pe site-ul TVR, vor difuza cate doua episoade dar numai marti seara...
  • Eu nu inteleg un lucru. Cum pot spune ca incep o serie noua din moment ce in primavara (din cate-mi aduc aminte) s-a finalizat tot sezonul 6 ? Trebuia sa continue si sa difuzeze sezonul 7, asa ar fi fost corect.
  • Prietene, pana la urma, CAND SE DIFUZEAZA cele 2 seriale????in fiecare zi, toamna. Fa si tu o erata

Trimite un comentariu

sus