Skip to main content

Andreea Creţulescu pune la plată Realitatea TV

 

Prestaţia moderatoarei Andreea Creţulescu face o gaură de 10.000 de lei în bugetul postului Realitatea TV.

Publicitate

Canalul de ştiri a fost amendat din cauza a trei emisiuni moderate de Andreea Creţulescu.

De ce, în continuare:

 • Emisiunile vizate sunt trei ediţii Realitatea te priveşte, difuzate în zilele de 05, 09 şi 10.05.2011, în care moderatoarea, Andreea Creţulescu, a făcut afirmaţii considerate tendenţioase la adresa Crinuţei Nicoleta Dumitrean, preşedinte A.N.R.P (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor).
 • Moderatoarea, Andreea Creţulescu, a făcut aluzii considerate nepotrivite referitoare la Crinuţa Nicoleta Dumitrean, vorbind despre participarea, în trecut, la un concurs de frumuseţe, aceasta fiind şi deţinătoare a titlului de Miss Bistriţa, fapt care ar descalifica-o pentru o asemenea funcţie. De asemenea, pe parcursul emisiunii, prin citarea unor articole apărute în presă, preşedinta A.N.R.P. a fost descrisă ca incompetentă şi coruptă.

CNA apreciază că în cadrul emisiunilor s-a încălcat dreptul la propria imagine a preşedintei A.N.R.P., Crinuţa Nicoleta Dumitrean.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

 • ba baiatule,chiar daca ai stat in united states of americutza esti pe langa rau.recomand disto.....
 • Andreea Cretulescu a fost angajata de Mircea Geoana in campania electorala din 2009, nu e niciun secret ca e platita de USL
 • La A3, nu cred ca exista nicio ambiguitate. Patronajul lui Voiculescu nu poate fi mascat de declaratiile de impartialitate ale lui Gadea et comp.
 • http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10324149-sefa-autoritatii-nationale-pentru-restituirea-proprietatilor-crinuta-dumitrean-fost-eliberata-din-functie.htm

  Astazi am dat-o afara pe Crinuta. Cretuleasca a avut dreptate, regret sanctiune aplicata de CNA postului !!!
 • faptele au fost comise in luna mai si sanctinea se aplica abia in luna octombrie...cam tirziu pentru o asemenea cauza...
 • De ce trebuie sa plateasca un jurnalist care spune adevarul?! E de notoritate ca Crinuta e papusa lui Olteanu' de la Bistrita! A plimbat-o inainte si prin alte functii, a fost o perioada si asistent de eurodeputat pe la Bruxelles da' era prea departe de mustacios :))
 • Profesor, daca ai stat o perioada acolo inseamna ca ai stat degeaba, n-ai inteles nimic!
  Fox News este o televiziune conservatoare care isi asuma valorile tarditionale si morala, spre deosebire de MSNBC, ABC, s.a care promoveaza relativismul moral si stanga obamica.
  Fox ii critica si pe democrati, dar si pe republicani, de pe poziii de dreapta! La noi, singura logica este Jos Basescu care e "dusmanul" patronului. Critica nu are legatura nici cu stanga, nici cu dreapta, ei sunt pur si simplu gica-contra. S-a vazut insa in 2009 ca manipularea nu poate prosti chiar pe toata lumea.
 • Si eu am stat in SUA o buna perioada si chiar am prins o campanie electorala din plin ... insa nu am vazut asemenea derapaje de minim bun simt nici macar pe Fox News.
 • Problema e ca nu spui tot adevarul,acolo tv recunosc clar pe cine sprijina si omul stie la ce se uita,nu ca la noi unde cele doua tv realitatea nsi antenele spun ca sunt impartiale si f corecte si in fond pentru cine vrea sa vada se vede de la o posta ca sunt cu USL .De ce nu au curajul sa recunoasca acest lucru si poate ar cistga mai mult.
 • Eu am stat vreo 10 ani in SUA dar nu am vazut pe vreun canal de stiri ce fac Realitatea si Antena3.
  Sincer, nu stii ce vorbesti sau incerci sa dezinformezi.
 • Dupa capul tau ai vrea interzicerea televiziunilor.
  Eu zic sa te mai uiti pe la americani, sa vezi cum se face tv de stiri in cea mai veche democratie din lume.

Trimite un comentariu

sus