Skip to main content

ANIVERSARE: Paginademedia.ro face astăzi trei ani

 

La trei ani de la lansare, începem cu mulţumiri: mulţumim în primul rând cititorilor Paginademedia.ro şi celor care au văzut în site o sursă de încredere şi au preluat informaţiile publicate pe site. Articole şi analize despre o piaţă extrem de agitată şi de tulbure în ultimul an.

Publicitate

Astăzi, Paginademedia.ro împlineşte trei ani.

Din ultimul an de Paginademedia.ro, în continuare:

În ultimul an s-au întâmplat multe. Le-aţi citit aici zi de zi. Pentru Paginademedia.ro, cea mai importantă realizare a fost recunoaşterea industriei de comunicare, prin Premiul de excelenţă primit în această primăvară de la International Advertising Association – IAA.

În luna aprilie, proiectul Paginademedia.ro a fost premiat de IAA. Organizaţia reuneşte, practic, toată industria de comunicare din România, de la editori la agenţii de publicitate şi clienţi.

Premiul de la IAA a fost acordat “Pentru profesionalism şi consecvenţă în dezvoltarea proiectului Paginademedia.“

Tot în ultimul an, Paginademedia.ro a mai făcut un pas important. Din luna ianuarie, Paginademedia.ro a devenit membru al Biroului Român de Audit al Tirajelor – BRAT.

În Departamentul de internet al BRAT sunt aproape 100 de publisheri cu activităţi online, printre care RingierIntact,Sanoma HearstCancanEditura Evenimentul zilei şi Capital, dar şi editori web precum HotnewsInternet CorpApropo Media şi Neogen. Lista membrilorSATI, pe site-ul BRATAICI.

Echipa Paginademedia.ro a crescut în ultimul an: i s-a alăturat Cristiana Constantinescu, care are în spate o experienţă care include TVmania, TV Satelit (redactor-şef adjunct) şi Diva (redactor-şef).

Mulţumim încă odată pentru încredere cititorilor, Paginademedia.ro, dar şi clienţilor de publicitate, care au sprijinit proiectul în aceşti trei ani.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus