Skip to main content

AUDIO: Bogdan Chirieac, despre Sorin Ovidiu Vîntu: "Îl apreciez că şi-a găsit investitorul potrivit” (...) "Şi-a luat şi el o revanşă"

 

"Îl apreciez că şi-a găsit investitorul potrivit”, a spus Bogdan Chirieac despre Sorin Ovidiu Vîntu, într-un interviu acordat Radio Guerrilla. "Investitorul" ar fi Elan Echwartzenberg.

Publicitate

Duminică, ziua în care Realitatea TV (aripa Elan) s-a mutat în Willbrook, Chirieac îi spunea pe un ton admirativ Corinei Drăgotescu: “Prietenul meu, Sorin, e un tip genial. Făra bani, alungat, facut, e genial. L-am sunat azi, i-am zis: grăsuţule, eşti minunat.”

Acel "Sorin" este Vîntu, a recunoscut Chirieac în interviul luat de Mihai Dobrovolschi şi Vlad Craioveanu de la Radio Guerrilla.

Detalii şi înregistrarera interviului, în continuare.

Înregistrarea interviului:

[audio:http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2011/10/Dobro-si-Craio-Bogdan-Chiriac-la-RG.mp3|titles=Dobro si Craio - Bogdan Chiriac la RG]

După apariţia secvenţelor filmate de regizorul Florin Iepan în momentul scindării Realităţii (publicate de paginademedia.ro aici), duminică, 23 octombrie, realizatorii emisiunii Guerrilla de dimineaţă l-au contactat telefonic, în direct, joi, 27 octombrie, pe Bogdan Chirieac.

Întrebat de Mihai Dobrovolschi dacă atunci când a spus „e genial Sorin” s-a referit la Sorin Ovidiu Vântu, Bogdan Chirieac a răspuns că da, adăugând: „Eu vorbeam cu doamna Drăgotescu, (...) eram martori la un eveniment, şi-l admiram clar pe domnul Sorin Ovidiu Vântu care, într-un hostile takeover, a găsit investitorul potrivit – că asta este, îţi trebuie relaţii, bani, greutate ca să faci ce a făcut domnul Schwartzenberg. Jos pălăria!”.

Bogdan Chirieac a mai spus şi că pentru Sorin Ovidiu Vîntu era şi o chestiune "de onoare", pentru că un tânăr de 32 de ani, Sebastian Ghiţă, îi luase televiziunea. “Şi-a luat şi el o revanşă“, crede Bogdan Chirieac.

În cadrul aceleiaşi convorbiri, la Guerrilla de dimineaţă, Mihai Dobrovolschi l-a mai întrebat pe Bogdan Chirieac cum reuşeşte să apară şi la Realitatea TV şi la RTV şi dacă aceste apariţii nu îi supără pe patronii celor două televiziuni. "Conduc destul de prost între Casa Scânteii şi Willbrook.(...) Cred că eu ar trebui să mă supăr pe ei, fiindcă niciunul nu se simte să mă plătească”, a răspuns Bogdan Chirieac.

Citeşte şi:

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Lili grama Lili grama
    Bogdan Chirieac ne crede chiar prosti. De data asta degeaba incearca sa mai dreaga busuiocul. TOATA lumea a inteles ce era de inteles.Nu va mai straduiti domnule Chirieac sa ascutiti ovasul.Ii ascutit de mult. Dar, puteti sa incercati sa puneti coada la pruna. Poate face grasutul o miscare geniala si va iese.
  • touretul touretul
    era evident de la început că e. până la urmă însă, poate că toată afacerea asta s-a încheiat în mod mulțumitor. Ghiță a investit în Realitatea și și-a luat partea din ea. aș spune cea mai mare, dacă ne gândim la sediul ala din Casa Scânteii care văd că are interioare ca starship Enterprise.
    Cât despre Vântu, se vede treaba că în afară de escrocheria FNI n-a fost în stare de mai nimic. Mare om de afaceri, domnule. Mare, cum îl numea Chirieac? GENIU!
  • Cucu Cucu
    Adica Bogdan Chirieac, angajatul lui Ghita, ne sugereaza, discret, ca postul concurentului Schwartzenberg este de fapt postul lui Vantu.
  • pontanacu pontanacu
    asta ca tot se chinuia "grasutu' " sa ne convinga ca el nu mai are nicio legatura cu Realitatea lui elan. Se pare ca a uitat sa-l informeze si pe "slabutu'" chiriac, care l-a cam dat de gol.
    Si cum isi permit astia sa-l cheme pe fostul aproape ministru de externe la emisiuni, fara sa-l plateasca? pai gura lui din ce sa manance, dupa atatia ani de opozitie?
  • vali vali
    bogdan pielea p... (pardon de expresie) isi dovedeste caracterul,principiile si valoarea..............Rusinos!!!!
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Scarbos, de toata jena! Vantu e chiar genial daca in presa actuala cineva ca Chirieac mai poate sa linga, si sa apara chiar si aici.

Trimite un comentariu

sus