Skip to main content

Dansez pentru tine începe la Pro TV pe 21 octombrie

 

Cu aceiaşi prezentatori şi o parte dintre dansurile cunoscute, dar cu probe şi concurenţi noi, sezonul al doisprezecelea din Dansez pentru tine ia startul vineri, 21 octombrie, la Pro Tv.

Publicitate

Cele opt vedete participante sunt Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex (bateristul trupei Zero de la Happy Hour) şi Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13.00.

Mai multe, în continuare.

Al doisprezecelea sezon din Dansez pentru tine începe vineri, 21 octombrie, la Pro TV. Prezentat de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică Junior, noul sezon are (pe lângă dansul în ploaie, dansul la bară, musicalul, Bollywood sau cabaretul) şi probe noi, ca belly-dance, dans cu focul, flamenco, menuet sau cadril.

Asemeni regulilor sezonului trecut, şi de data aceasta fiecare ediţie va avea un stil de dans impus şi unul care va fi tras la sorţi de concurenţi, cu o temă comună, legată de ideea de bal.

Cele opt vedete participante (Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero de la Happy Hour şi Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13.00) vor candida alături de opt concurenţi care au sau au mai avut legătură cu dansul.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Geo Geo
    Catrinel Sandu e o femeie senzationala ! Putini vor muta telecomanda de la dansul ei... Pariez ca va castiga !!!
  • mihaita mihaita
    uraaaa, inca un sezon de "emotii". Nici nu puteam seara sa adorm de suparare ca nu stiam cand va mai incepe "dansez pentru tine".
  • Flocea Flocea
    Ambele, pe rand.
  • gogaie gogaie
    Mircea Solcanu participa ca fata sau ca baiat? :))
  • eric eric
    alt fas
  • steven steven
    iata alta mascarada regizata!!!oricum castiga cine ”trebuie”.
  • onyewu onyewu
    E clar că vine Apocalipsa: al 12-lea sezon, Mircea Solcanu și tot Bănică uitându-se la Iulia, reprezintă semne evidente!

Trimite un comentariu

sus