Skip to main content

Divertis, la prima emisie de miercuri: mai slab decât la începutul sezonului, mai bine decât la ultima duminică

 

Ce audienţă a avut Divertis pe Pro TV, în varianta miercuri seara? Datele arată că au stat mai bine decât ultima emisie a lor duminica (16 octombrie, când au fost depăşiţi de Mihai Bendeac), dar mai slab în comparaţie cu prima ediţie din acest sezon (când au sărit de milion).

Publicitate

Datele, în continuare:

  • Miercuri seara (26 octombrie), la Divertis – Serviciul Român de Comedie s-au uitat, în medie, 764.000 de telespectatori (6,6 rating). Pe locul următor s-a plasat Antena 1.

Vârful de audienţă: 1.232.000 de telespectatori din mediul urban (10,6 rating), la ora 21.11.

  • La ultima lor difuzare duminica, pe 16 octombrie, Divertişii de pe Pro TV au fost depăşiţi de Mihai Bendeac (În puii mei). Programul lui Bendeac de pe Antena 1 a făcut 857.000 de telespectatori medie, în timp de la Divertis s-au uitat 737.000 de persoane din mediul urban.
  • La începutul lunii, la prima ediţie din acest sezon (9 octombrie), Divertişii scoteau o medie de 1.064.000 de telespectatori în mediul urban (9,2 rating). În puii mei nu începuse.

Audienţa posturilor TV pe intervalul Divertis - Serviciu Român de Comedie (Pro TV), miercuri, 26 octombrie:

1. Pro TV: 764.000 de telespectatori (6,6 rating)
2. Antena 1: 587.000 (5,1)
3. Acasă TV: 495.000 (4,3)
4. Prima TV: 434.000 (3,7)
5. Kanal D: 345.000 (3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Emisiunea de miercuri a fost promovata intens. Nu cred ca exista ziar sau revista in tara asta care sa nu fi scris despre editia speciala a Cronicii Carcotasilor de miercuri.
    Pana si Antena 1 le-a facut o nesperata promovare, la Acces Direct, timp de aproape o jumatate de ora. Enorm !
    In aceste conditii, eu ma asteptam la audienta asemanatoare cu Romanii au Talent sau cu un meci de fotbal.
    Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca emisiunea a fost abia pe locul 4 in audiente, miercuri seara, dupa Pro TV, Antena 1 si Acasa TV (!?).

    Daca toata promovarea si interesul starnit nu au adus un mare numar de telespectatori, cred ca urmatoarele editii vor sta mult mai prost si, cu siguranta, din ce in ce mai prost.
    Multi dintre cei care s-au uitat miercuri seara nu sunt fani ai Cronicii Carcotasilor ci curiosi sa afle mai multe despre Serban Huidu. Sa fim seriosi, ideea era ca Hudiu se va retrage, oficial, miercuri, in aceasta editie speciala.

    Urmatoarele editii de Cronica mai au o problema. Nu poti sa rupi imaginea lui Serban Huidu de emisiune iar aceasta este una de umor.
    Chiar si glumele de miercuri au picat foarte prost, nu de alta dar nu era locul si timpul pentru asa ceva.

    Eu m-as fi oprit aici si as fi lasat pe altii sa faca emisiunea, au oameni care pot s-o duca. Cu siguranta nu ar fi facut aceleasi audiente de la primul sezon, dar incet-incet s-ar fi impus, mai ales daca ii aveau pe cei doi producatori.
    Trebuie sa sti cand sa te retragi si sa ocupi o functie mai importanta. Parca au trecut de momentul in care erau bufoni, a venit vremea sa fie producatori pentru altii.
  • florin florin
    este incredibil ce audiente mari face postu acasa, cu o telenovela straina se descurca mult mai bine de cat anul trecut cand aveau iubire si onoare
  • Danny Danny
    Si meciul de dupa Divertis de pe pro tv ce audiente a facut raportat la concurenta?
  • pascu pascu
    Acum realizez si ca audientele astea sunt intre 20:30 si 21:30. Adica la inceput de emisiune cand, se presupune, toti cei interesati erau pe Prima pentru a vedea ce se intampla.
  • pascu pascu
    Prima a fost doar pe 4 cu Cronica Carcotasilor, editie speciala.
    Ei sperau la audiente record si cam toata lumea se astepta la asta, avand in vedere curiozitatea romanilor vis-a-vis de subiect.
    Se pare ca emisiunea a luat-o binisor in jos, daca la o editie de la care se asteptau sa bata recorduri a iesit pe locul 4.

Trimite un comentariu

sus