Skip to main content

Realitatea TV se prinde pe două frecvențe. CNA e băgat în ceață

 

În momentul de față programul Realitatea TV e recepționat pe două frecvențe”, spune președintele CNA, Răsvan Popescu. Una din frecvențe este a Realitatea Media, cealaltă aparține RTV.

Publicitate

CNA nu este lămurit în legătură cu situația de la Realitatea TV și a cerut explicații suplimentare.

O avocată care reprezintă Realitatea Media a declarat în ședința CNA, că Realitatea Media a făcut o adresă către Eastern Space Systems, societatea care de marți ridică la satelit semnalul Realitatea TV pe noi frecvențe, dar și către Telenor, deținătorul satelitului Thor 6, cerându-le acestora sa oprească emisia pe frecvențele respective.

Realitatea Media mai cere Eastern Space Systems și Telenor să explice de ce transmite semnalul Realitatea TV pe noi coordonate, în condițiile în care Realitatea TV ridică semnalul prin stația proprie, prin satelitul Amos 2, așa cum apare și în documentația depusă la CNA.

Explicații și de la RTV din Târgu-Jiu

CNA cere explicații și de la compania Ridzone Computers, din Târgu Jiu. După cum paginademedia.ro a anunțat aici, firma a anunțat CNA că și-a schimbat acționariatul, dar nu a spus cine sunt noii acționari.

I-am solicitat actele necesare legate de noul acționariat. Ne trebuie niște acte din partea firmei RTV de la Târgu Jiu, unde nu se poate modifica acționariatul fără să știm” a spus Răsvan Popescu.

Realitatea TV deține la OSIM marca Realitatea, și trebuie verificat, de asemenea, ce a înregistrat la OSIM societatea din Târgu Jiu, au mai spus membrii CNA. (în spatele Ridzone în spatele căreia s-ar afla Sebastian Ghiță, după cum paginademedia.ro a scris aici).

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • ALOOOOOOO!!!! DOMNILOR DE LA CNA CE DRACU NU INTELEGETI? SUNTETI NISTE INCOMPETENTI! GHITA TV PREIA PROGRAMUL REALITATEA(MEDIA)? E LEGAL ???? FACETI CEVA!!! DE C******E VOASTE GRASE CARE STAU SI ANALIZEAZA... SI AMANA SAPTAMANA DE SAPTAMANA O DESCIZIE FERMA DEPIND SUTE DE OAMENI!
 • Se pare ca urmatorul pas consta in copierea siteului realitatea.net pe rtv.net, ultimul fiind domeniul inregistrat de Asesoft. Deocamdata siteul nu functioneaza, dar este promovat pe Google identic cu realitatea.net
  Aveti si doua capturi de ecran care arata asta:


 • situatie tipica pentru lupta politica . fara reguli fara scrupule. daca punem cap la cap scandalul de fata cu urmatoarele zvonuri :
  1. preluarea upc de catre rcs 2. renuntarea la principiul must carry
  parca ni se pregateste ceva .
 • Programul editorial e stabilit de penibilul de Popa, mascariciul de Chelemen si pe alocuri de tzatza isterica, Simona Gheorghe. Sper ca Realitatea Media sa scape de asemenea scame, sa lase cancanurile de doi lei si sa redevina televiziunea de altadata!!!!!
 • alooo, e ce vad acum la tv, Realitatea Media sau RTV...programul editorial este stabilit de Enache sau de Ghita si oamenii lui!?

Trimite un comentariu