Skip to main content

21 noiembrie: Povestea unui viral: Cum au ajuns delfinii maidanezi în Dâmboviţa

 

Sursa foto: Adevarul Clipul "Delfini maidanezi în Dâmboviţa" a ajuns foarte rapid un viral, având sâmbătă peste 200.000 de vizualizări pe YouTube. Dragoş Muşat, cunoscut publicului de la Happy Fish şi de la Serviciul de Comedie, a povestit, pentru HotNews.ro, geneza acestui filmuleţ şi cum au ajuns delfinii maidanezi să mănânce covrigi în Dâmboviţa.

Publicitate

Scenariul a fost gândit ca o declinare a campaniei de la TV pentru o marcă de covrigi, precizează Dragoş Muşat.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=oxgxGK5pJhc&feature=player_embedded[/youtube]

Conceptul campaniei TV era "Tipologii de oameni cu care împarţi covrigi", iar sloganul era "Bucură-te de covrigi chiar dacă nu îi cumperi tu".
Regizorul respinge acuzaţiile de plagiat formulate de o parte a comentatorilor şi a presei.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=7iMVHdTdUyI&feature=player_embedded[/youtube]

Despre acelaşi subiect a scris şi Gândul.info aici.
Povestea unui viral: Dragoş Muşat, omul care a filmat delfinii maidanezi în Dâmboviţa

O echipă a Telejurnalului TVR, condusă de reporterul special Adelin Petrişor, a fost selectată să participe la proiectul mediatic al Guvernului nipon care a lansat către televiziuni din întreagă lume invitaţia de a depune proiecte editoriale pe tema reconstrucţiei Japoniei, scrie DailyBusiness.ro.

TVR se află printre alte 11 televiziuni finaliste, din Asia, Europa şi Africa. În afară de TVR, din Europa au mai fost selectate televiziuni din Italia, Spania şi Rusia.

Pentru a reflecta în cât mai multe ţări modul în care Japonia şi-a revenit până acum, după cel mai grav dezastru cu care s-a confruntat de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, guvernul nipon s-a oferit să susţină cele mai bune proiecte de televiziune pe subiectul reconstrucţiei Japoniei”, se arată într-un anunţ al Televiziunii Române.

Filmările echipei TVR sunt preconizate să aibă loc în februarie 2012, iar materialele ar putea fi difuzate în martie, pentru a marca un an de la dezastrul care a cutremurat Japonia şi lumea întreagă.
Adelin Petrişor, în Japonia. TVR, selectată pentru a prezenta reconstrucţia statului nipon

Singurele ţări în care grupul Central European Media Enterprises (CME) are rezultate profit sunt România şi Cehia, relevă un raport publicat de agenţia Standard & Poor’s, care retrogradează coroporaţia media, la perspectivă negativă, scrie Adevărul, care citează Reuters.

Agenţia financiară a retrogradat Central European Media Enterprises, corporaţia care deţine televiziunile din grupul Media Pro Entertainment, de la perspectivă stabilă, la perspectivă negativă.

Condiţiile macroeconomice nefavorabile ar putea slăbi câştigurile şi generarea de flux de numerar a organizaţiei media. Deşi este stabil în prezent, credem că nivelul lichidităţilor ar putea scădea în 2012“, se arată în raportul S&P, publicat de Reuters. „Drept urmare, revizuim previziunea asupra CME din stabilă, în negativă şi acordam ratingul de credit «B»“, mai scrie în raport.
Pro TV, printre puţinele afaceri profitabile ale CME

Celebra trupă „Vacanţa mare" e deja istorie, iar actorii care au înfiinţat-o în 1988 s-au văzut nevoiţi, pe vreme de criză, să se reprofileze, scrie Click.

În timp ce Mugur Mihăescu câştigă bani din afaceri, Radu Pietreanu şi-a scos chitara de la naftalină şi a revenit la o pasiune mai veche, muzica folk. El susţine concerte inclusiv în pub-ul vestitului artist Gyuri Pascu. Aşadar, în august 2010, solistul şi-a făcut trupa "Vacanţa Muzicală" şi a compus 120 de piese, parodii spumoase, cu care a reuşit să acapareze cluburile din Bucureşti.

După plecarea din „Vacanţa mare", Florin Petrescu, alias „Axinte", s-a axat pe impresariat şi organizare de evenimente în ţară şi străinătate. Pe lângă job-ul de impresar pentru vedete din showbiz, se ocupă şi de un restaurant în Capitală.

Actriţa Mirela Stoian, alias „Lila", s-a dedicat spectacolelor de teatru, dar şi familiei. Mirela are turnee alături de colegii de breaslă, călătorind în ţară şi peste hotare.
EXCLUSIV! Pietreanu cântă în clubul lui Gyuri pentru 500 €

Săptămânalul „Observatorul militar“, editat pe bani publici, de către MApN, pare o copie a cotidianului de propagandă al fostului PCR, scrie Adevărul.

De câteva luni, revista editată, tipărită şi distribuită din bugetul de stat pare o adevărată platformă electorală, construită pentru a imortaliza prin verb cuvintele ministrului Gabriel Oprea, mai scrie Adevărul.

De la Poliţia Aeriană şi până la succesul mondial al echipei feminine de spadă, prin scrisori patetice ale pensionarilor care-i mulţumesc cu lacrimi în ochi pentru creşterea pensiilor, zbătându-se printre zeci de fotografii-portret, figura lui Gabriel Oprea tronează din centrul paginilor.

Toată această odă săptămânală scoate din bugetul MApN aproximativ 95.000 de euro anual. O sumă modică pentru o campanie electorală care se distribuie, potrivit datelor furnizate, în 13.000 de exemplare pe ediţie.
Ministrul Oprea, proslăvit ca în „Scînteia“

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmul surd în România mută. Politică şi propagandă în filmul românesc de ficţiune (1912-1989)" - un studiu minuţios documentat despre filmul autohton, apărut la editura Polirom - pe 26 noiembrie, la Târgul de Carte Gaudeamus de la Bucureşti, notează Mediafax.

Cristian Tudor Popescu va fi prezent la ediţia din acest an a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus într-o altfel de ipostază: aceea de autor al unui studiu despre filmul autohton, "Filmul surd în România mută. Politică şi propagandă în filmul românesc de ficţiune (1912-1989)", o remarcabilă radiografie, minuţios documentată. Cartea a apărut în colecţia "Cinema" a editurii Polirom.
Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmul surd în România mută" pe 26 noiembrie, la Gaudeamus

Roxana Ionescu a fost aleasă pe post de coprezentator al emisiunii începând de marţi, 22 noiembrie, dată la care încep ediţiile live ale show-ului, scrie Evenimentul Zilei.

Până acum emisiunea a avut un unic prezentator, Pavel Bartoş. Odată cu începerea galelor live, realizatorii au considerat benefic pentru emisiune să o introducă şi pe Roxana în show.Cuplul de prezentatori Roxana Ionescu – Pavel Bartoş intră în scena la Pro TV marţi, 22 noiembrie, de la ora 20:15.
Roxana Ionescu va prezenta "Vocea României" alături de Pavel Bartoş

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adriana Adriana
    Furt pe fatza! Chiar asa, unul la unul...Marele hot!
  • queter queter
    Dragoș Mușat e cel care il imita pe Sorin O. Vantu?
  • andrei andrei
    Ma deranjeaza ca am aflat ca e un plagiat faza cu delfinii. Am un gust amar si nu ficatul e de vina :-)
    http://www.catavencii.ro/Plangi-de-te-prapadesti-plagiatori-maidanezi-in-dambovita_0_1892.html
  • steven steven
    Inca o data se dovedeste ca exista profesionalism la TVR

Trimite un comentariu

sus