Skip to main content

Adrian Ursu prezintă o nouă emisiune la Antena 3

 

„Secvenţial cu Adrian Ursu” este titlul noului program de la Antena 3, ce va fi difuzat duminica, de la ora 17.00.

Publicitate

Emisiunea va începe din 13 noiembrie şi va fi un talk-show politic cu durata de două ore.

Mai multe detalii, în continuare.

„Secvenţial cu Adrian Ursu” este un talk-show politic în care vor fi prezentate secvenţe din arhivele cinematografice şi imagini actuale.

Conceptul emisiunii: Cât de mari sunt diferenţele dintre ce a fost şi ce este, cât de bine au fost învăţate lecţiile istoriei, cât seamănă personajele vremurilor noastre cu personalităţi care au marcat cursul României.

Adrian Ursu:

„După ani de emisiuni TV în care contactul adesea contondent cu politicienii de toate culorile şi gabaritele mi-a dat sentimentul că nu e nimic mai superficial decât politica vremurilor noastre, am decis să încercăm, la Antena 3, să facem un experiment: să încercăm o confruntare a oamenilor zilei cu oamenii istoriei. Coborâm în arhive, dar luăm şi ţara la picior pentru a descoperi lucruri care contează atunci când vrei să înţelegi de ce am ajuns unde am ajuns şi ce ne aşteaptă”.

Din echipa emisiunii vor mai face parte Antoaneta Banu, un jurnalist cu experienţă în televiziune, şi Mădălina Malaia, producătoarea emisiunii.

„Secvenţial cu Adrian Ursu” va debuta duminică, de la ora 17.00, la Antena 3.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

 • nu stiu de ce sunteti impotriva opiniilor anti basescu, cei de la antena 3 sunt singurii antibasescu. Chiar vreti ca toata lumea sa-l preamareasca pe marinar? iar vreti ode si imnuri de slava, succesuri pe toata linia....
 • Mircea Badea l-a poreclit asa pe cand facea emisiune pe acelasi tronson orar cu el.Nu cei de la antena 3 i-au zis asa.Dar e greu pentru voi sa faceti diferenta intre un presedinte care reevalueaza un mafiot si o persoana de televiziune.
  Si apropo,am vazut secvente din emisiune.Mi-a placut formatul.Sper sa se pastreze.Mai putina politica actuala si mai multa istorie.
 • da va fi aceleasi secvente plictisitoare si obositoare la adresa lui basescu sunt penibile si totodata neinteresante insa pentru acritura asta de ursu sunt bune ca doar el nu stie altceva decit basescu.
 • era "zeul somnului" cand nu lucra la Antena 3, acum e prietenul lor in antibasisme, l-au reevaluat
 • Pentru a fi consecventi, emisiunea ar fi trebuit sa se numeasca "Secvential cu Zeul Somnului". Parca asa-l poreclisera pe Adrian Ursu cei de la A3 pana mai deunazi.
 • va fi o emisiune anti Basescu, nu e niciun secret
  vrajeala cu "emisiune politica" e penibila
 • A fost un sondaj facut de Curs privind apetenta publicului pentru stiri. Antena 3 nici nu apare in primile 4 televiziuni!
 • E plin de tocsouri la a3, toate pe acelasi tipar si cu aceleasi subiecte predilecte ...
 • Interesant este, Petrisor, sa faci o analiza pe cazurile astea. Se pune, ca in Occident, accent pe persoana, nu pe emisiune. Numele, apoi emisiunea. O sa se transforme si ”In gura presei”, probabil, in Mircea Badea-show. Intelegi?

Trimite un comentariu

sus