Skip to main content

Angajații EVZ au fost anunțați: Dan Andronic este noul acționar

 

Angajații Evenimentul zilei au fost anunțați că Dan Andronic este noul acționar al ziarului, scrie Hotnews. Contactat de HotnewsDan Andronic nu a precizat ce pachet de acțiuni preia, limitându-se să spună că tranzacția va fi incheiată în momentul în care vor fi facute modificările la Registrul Comerțului și că Bobby Păunescu și Claudiu Șerban rămân acționari.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate, marți, că Dan Adronic va intra ca acționar în ziarul lui Bobby Păunescu, AICI.

Ce declara marți Bobby Păunescu, pentru paginademedia.ro:

„Căutăm un partener care să participe alături de noi și să susțină financiar titlurile în aceste momente dure.”

Este Dan Andronic viitorul partener?

Este foarte posibil”, spune Bobby Păunescu. „Este important de precizat că eu voi rămâne partener la ziar”, a adăugat Bobby Păunescu.

Dan Andronic este consultant pe partea editorială și lucrăm foarte bine.

"Căutăm pe cineva care să rezoneze bine cu Evenimentul zilei, să aibă legătură cu piața și să fie respectat. Am ajuns la concluzia că trebuie să fie un partener din piață care să ducă mai departe ce am făcut aici. Cred că suntem singurul ziar care dă salariile la zi. Noi nu vindem, rămânem acționari."

 

Claudiu Șerban are în prezent 10% din Editura Evenimentul zilei și Capital. Rămâne acționar în planul cu noul partener?
Rămâne acționar și va avea aceeași poziție (director general n. Red).

 

Cât ați pierdut la Evenimentul zilei, de când ați luat ziarul?
Eu nu consider că am pierdut, ci că am investit. Consider în continuare că este o oportunitate. Până acum, cred că am investit două milioane de euro.

Pot spune că, atunci când le-am luat, Evenimentul zilei și Capital erau pe pierdere. Acum, Capital a trecut pe profit, iar EVZ și-a diminuat pierderile cu 80%.

 

Cât contează apropierea alegerilor de anul viitor în faptul că îi dați acțiuni unui nou partener, posibil Dan Andronic?
Dar nu i-am dat parte din ziar. Și contează la fel de mult ca în cazul deal-ului cu Sorin Oancea la B1, adică deloc.

Pot să spun că Evenimentul zilei și-a continuat linia de dreapta pe care o are de mai mult timp.

Până la înțelegerea cu Dan Andronic, acționarii Editurii Evenimentul zilei și Capital sunt Bobby Păunescu (70%), Spet Shipping, deținută de familia Păunescu (20%) și Claudiu Șerban (10%).

Foto: Gândul, Mediafax

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • S-ar putea sa fie ok pentru ziar...vom vedea...pana atunci poate ar fi bine sa inceapa sa raspunda si el la salutul muncitorilor...ca doar pe carca lor isi ingrasa contul :))
  • I-am descoperit recent si eu blogul chiar consistent. Se vede verbul de analist si consultant mai slab ala de jurnalist. Ma rog nu scrie el la ziar
  • Ce zici, Petrisor, de acest mare nou succes al publicitatii romanesti? Marele viral pentru covrigeii Boromir e de fapt o furaciune ordinara dupa un viral facut, acum un an, de niste olandezi pentru KFC. uite, a scris pana si ziarul Libertatea: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/delfin-dambovita-film-copiat-amsterdam-rechin-365595.html
    N-ar strica un interviu in care geniile de la Propaganda sa ne explice de ce fura atat de prost incat se se afle atat de repede.
  • interesant, blogul lui dan andronic are calitate sa vedem ce va fi cu ziarul de aici incolo.

Trimite un comentariu