Skip to main content

De ce nu mai e Dr. House la TVR 1

 

TVR 1 a oprit difuzarea serialului Dr. House (sezonul al patrulea, în reluare), după primele trei episoade, fără a explica această mişcare.

Publicitate

Care este motivul pentru care nu se mai difuzează Dr. House?

Aflaţi în cele ce urmează.

Reluarea seriei a patra din Dr. House a fost programată începând din 5 octombrie 2011. Serialul urma să se difuzeze miercurea, de la 21.00. După primele trei episoade difuzarea a fost întreruptă şi în locul Dr. House TVR 1 a introdus în grilă producţia “Mici crime în familie”.

Oficialii TVR nu au dorit să comenteze această schimbare, însă surse din interiorul postului susţin că decizia este legată de procesul dintre TVR şi compania producătoare, NBC Universal, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Întrucât procesul este în plină desfăşurare, până la soluţionarea litigiului NBC Universal nu mai permite TVR să difuzeze Dr. House. Aşadar, abia atunci când se va ajunge la o înţelegere vom putea vedea din nou episoade (vechi sau noi) din serialul cu Hugh Laurie.

Serialul - al cărui titlu original este House M.D. - e produs, din 2004, de compania NBC Universal Television, iar din 2007 până în prezent de Universal Media Studios. În Statele Unite este distribuit prin FOX Network din 2004 până în prezent. Filmările continuă şi au ajuns la cel de al optulea sezon în S.U.A.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • eh,se poate vedea pe multe siteuri cu traducere.Chiar si ultimele episoade aparute!
  • se poate vedea serialul pe vplay.ro si mai e si tradus in romana!Nu chiar ultimul episod iesit pe piata,dar....
  • house e difuzat in SUA pe Fox, dar e distribuit international prin NBC.
  • House e distribuit de FOX insa e produs de NBC Universal Television Studios.
  • Dati pe wikipedia. Este produs de NBC. Faptul ca a fost dat pe Fox nu inseamna ca ei il si vand.
  • Eh, in alta ordine de idei Dr House poate fi urmarit la Euforia, de luni pana joi, de la 23:00.
  • Oricum la ce ore sau gandit iei sa-l dea... ca si MadMen, ce ii in capu lor, asa seriale faine sa lea dea la ore atat de proaste. Grei de cap tvr-isti astia
    com i-or gasit iei si pe lupea cu marean ala, au stat iei s-au gandit si ceau zis, bai asta e, ii luam pe astia 2 si gata cu antean si realitatea

Trimite un comentariu

sus