Skip to main content

Doi șefi pleacă de la Odyssey, agenție în insolvență

 

Doi șefi de la agenția de publicitate Odyssey Communication, deținută de Dinu Patriciu, pleacă din companie, după ce firma a intrat în insolvență.

Publicitate

Este vorba de Mihai Ilie, cel care a condus departamentul de media al agenției și de Cristian Stan, research manager. Astăzi a fost ultima lor zi de muncă la agenția care gestionează contul Adevărul, care a adus, de altfel, și cele mai mari datorii.

Mihai Ilie este cel care a construit departamentul media al agenției de publicitate condusă de Diana Flutur. Cristian Stan are, de asemenea, șase ani la agenția de publicitate.

Agenția de publicitate Odyssey Communication figurează oficial la Registrul Comerțului ca fiind în insolvență. Creditorii urmează să se întâlnească în ianuarie, potrivit Buletinului procedurilor de insolvență, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Din informațiile paginademedia.ro, Odyssey are de plătit sume consistente către furnizori media (câteva milioane de euri), pentru publicitatea la produsele Adevărul Holding pe care acestea au difuzat-o deja. În urmă cu câteva luni, Odyssey a propus furnizorilor media să plătească doar jumătate din publicitatea difuzată deja, după cum paginademedia.ro a scris aici. După ce posturile au refuzat, agenția s-a angajat să plătească în rate datoria, până la mijlocul lunii noiembrie. Între timp, a intrat în insolvență.

Citește AICI cum a intrat Odyssey în insolvență.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • sa intelegem ca nu vor fi deschise acele magazine macro, acum ca micro se inchid, si de ce nu scrii si despre asta mai Petrika ?
  • Odyssey a "castigat" contul Adevarul Holding dupa o asa-zisa licitatie prin care marele falimentator Peter L Imre a incercat sa se puna bine cu Dinu Patriciu (prietenii stiu, draga Diana Flutur, de ce!). Pitch-ul a fost o rusine si a scarbit toata industri la vremea respectiva. Acum, iata, e o mare teapa, iar acesti doi domni pe care ii vaita unii pe aici stiau toata tarasenia clara pentru orice incepator, ca doar nu erau niste adolescenti neprihaniti! De altfel, faptul ca ProTV a mediatizat intens datoriile neplatite ale mic.ro (alta firma a lui DP) are legatura directa cu ceea ce Odyssey si AdH nu au platit catre grupul media al lui Sarbu. Sfatul meu pentru toti angajatii mogulieni: RUN. Fugiti, fratilor, cat mai e loc pe undeva!
  • Hai sa fim un pic seriosi ! Mihai Ilie nu e strain de toata tarasenia cu datoriile din piata pe care le are Odyssey. El , cu gurita sa proprie si personala a mintit de nenumarate ori nenumarati furnizori. Ba ca se va plati , ba ca va trimitem nu stiu ce soi de cesiune , ba ca .... Lamentabil ! Eu unul il consider la fel de vinovat si nu stiu ce reactie voi avea la proxima intalnire prin oras ( sut in cur , palme sau flegma intre ochi ) ca de bussiness nu se mai pune problema . Asa ca , mai subtire cu laudele . Sunt mult prea multi oameni , acum , in industrie care sufera SI din cauza lui Mihai Ilie care mai are tupeu sa trimita si mailuri de ramas bun. Sictir !
  • da, asa este!
    insa este o buna lectie de viata, Mihai. v-ati bucurat la contul otravit "Adevarul" si ce vi se intampla este consecinta directa. de stiut in viitor ca asemenea fortari nu isi au rostul mai ales cu oameni asa schimbatori ca Diana si Patriciu la carma evenimentelor. nu ei platesc , nu ei sufera ci oameni buni care stiu meserie, ca voi.
    nu-i nimic, poate era vremea de o schimbare si pentru tine. succes!

Trimite un comentariu