Skip to main content

Prigoană este Moș Adun și mătură după Moș Crăciun în reclame pentru Rosal

 

Silviu Prigoană este actor în ultimele reclame pentru Rosal, compania de salubritate pe care a înființat-o acum 20 de ani și care este acum pe numele fiului său, Honorius.

Publicitate

În reclame, Prigoană este Moș Adun, care curăță după Moș Crăciun.

Reclamele, cu sprijinul companiei de monitorizare Alfa Cont:

Silviu Prigoană îl joacă pe Moş Adun

Cine a avut ideea? Silviu Prigoană povestește în continuare pentru paginademedia.ro:

“Ideea a fost a lui Bogdan Enoiu (McCann Erickson n. red). El a insistat să joc eu, pentru că lumea mă asociază cu firma de salubritate.”

Deocamdată, pe posturile TV rulează două spoturi, dar vor mai urma alte două:

Într-unul, spiridușii moșului sunt îmbrăcați în verde, iar în cel de-al patrulea Moș Crăciun îmi adduce o mașină de gunoi”, povestește Prigoană pentru paginademedia.ro.

Spotul număru doi, cu Moș Crăciun și Moș Adun:

Cum a pornit campania?

“Noi am vrut să facem ceva de 20 de ani. Cei de la McCann au stat patru zile și au venit cu patru reclame. Tot ei au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să fiu chiar eu Moș Adun, îmbrăcat în verde.”

“La 20 de ani de la înființare, am schimbat și logo-ul și vom schimba și culorile mașinilor. Vor fi argintii, nu verzi, ca până acum”, a mai povestit Prigoană pentru paginademedia.ro.

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cei de la McCann Erickson ar trebui sa priveasca la spoturile Orange, care mi se par cele mai calde si mai atragatoare...nu sa filmeze amatoriceste, ca in anii '90... ho, ho, ho-ul lui Prigoana pare a fi rostit cu tonul glasului presedintelui Basescu ironizat de catre cei de la Divertis...
  • o reclama de cacao... cum sa il faci pe mos craciun personaj negativ, iar pe sobolanul ala nesuferit de prigoana personaj pozitiv? si de ce mos craciun e un boschetar obosit? rusine, enoiule pentru mizeria de reclama... prigoana, nu mai cumpar produse eboda pe viitor!
  • "geniala" idee a avut Enoiu asta care e platit cu multe mii de euro pe luna. produsul final este de doi bani, cred ca numai OTV, televiziunile din ograda lui Prigoana si cele fomiste se pot cobori atit de jos ca sa il difuzeze...Daca McCann Erickson a ajuns sa realizeze reclame penibile e de ris...
  • Penibil. Moș Crăciunul ăla pare unul dintre angajații cu juma de normă de la Rosal, cules de pe drumuri cu 10 minute înainte de filmare.

Trimite un comentariu