Skip to main content

Cosmin Prelipceanu a semnat cu Digi 24

 

 Jurnalistul Cosmin Prelipceanu a semnat cu Digi 24, postul de știri al RCS care urmează să fie lansat în această primăvară.

Publicitate

Înainte de Digi 24, Prelipceanu a fost în discuții avansate cu România TV, postul lui Sebastian Ghiță "rupt" din Realitatea TV.

Ce va face la Digi 24 și de ce au eșuat discuțiile cu România TV, în continuare:

Cosmin Prelipceanu, pentru Paginademedia.ro:

"Voi face la Digi24 o emisiune de prime-time de seară. Voi începe la Digi24 de la 1 februarie."

De ce au eşuat discuţiile cu România TV?

"Nu pot spune că au eşuat. Am avut de ales între mai multe proiecte, iar proiectul de la Digi m-a încântat cel mai mult."

Revenirea lui Prelipceanu în presă vine la un an după peste un an în care jurnalistul a activat în comunicare.

Cosmin Prelipceanu a plecat de la Realitatea TV în noiembrie 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În prezent el este, potrivit site-ului oficial al Raiffeisen, Manager Departament Media și Relații Publice al băncii. Jurnalistul a lucrat la Realitatea TV din decembrie 2004. A făcut o scurtă pauză, de un an și jumătate, când a lucrat la TVR. A revenit la Realitatea TV în iulie 2007, înainte de schimbarea din funcție a președintelui TVR Tudor Giurgiu.

Digi24 urmează să fie lansat în această primăvară. Studiourile viitoarei televiziuni sunt în luncru şi sunt amplasate în zona Panduri-Răzoare, în fostele hale ale Uzinelor Chimice Române - UCR.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu