Skip to main content

EXCLUSIV. Cosmin Prelipceanu, discuţii avansate cu "Realitatea" lui Sebastian Ghiţă

 

Cosmin Prelipceanu este în discuţii avansate cu România TV, postul lui Sebastian Ghiţă. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Prelipceanu este în discuţii pentru o emisiune de seară.

Publicitate

Discuţiile lui Prelipceanu vin după peste un an în care a jurnalistul a activat în comunicare.

Cosmin Prelipceanu a plecat de la Realitatea TV în noiembrie 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În prezent el este, potrivit site-ului oficial al Raiffeisen, Manager Departament Media şi Relaţii Publice al băncii. Jurnalistul a lucrat la Realitatea TV din decembrie 2004. A făcut o scurtă pauză, de un an şi jumătate, când a lucrat la TVR. A revenit la Realitatea TV în iulie 2007, înainte de schimbarea din funcţie a preşedintelui TVR Tudor Giurgiu.

Până la ora redactării ştirii, Cosmin Prelipceanu nu a putut fi contactat.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noname noname
    kermit asta mai lipsea din peisaj!ptiu!
  • sabin sabin
    Chiar nimeni nu s-a gândit că formularea lui Obae - "Realitatea" lui... - a fost cârligul premeditat al autorului pentru ca lumea, curioasă, să dea buzna să citească textul?!
  • Bwex Bwex
    Deci Ghita&co foloseste aparatura de furat?
  • john john
    Pai probabil ar da sculele. Dar cui sa le dea? Realitatii? La petrom service? Creative? etc. Sculele alea sunt luate cu bani de la FNI si trecute prin zeci de firme. E tare incurcata treaba cu sculele. Oricum merge treaba la Cort TV; oamenii ai primesc cate o pozza, sandwichuri, apa minerala, numai sa nu isi dea demisia.
  • Dragos Dragos
    @sebastian ce legatura avea cu mine toata poezia ta "bine invatata" numai tu stii :)).

    Pai si daca emite cu sculele realitatii atunci de ce si-au luat de acolo numai 10% din "lucruri"? De ce nu le-au luat pe toate? Sau nu luau nimic... pana una alta.

    Inca ceva, Realitatea emitea din cort, cand Romania Tv emitea din Casa Presei (de unde emite si-n prezent).

    Nu sunt partinitor, dar nici penibil ca tine nu vreau sa fiu ;)
  • Gheorghe Gheorghe
    Iar pampalaul asta? Un rebut mercenar care zboara din floare in floare.
  • sebastian sebastian
    Draga Dragos,spre deosebire de tine, un RATAT, pot sa-ti precizez, ca asa-zisa televiziune "GHITA TV", in continuare, emite cu toate sculele REALIATII TV, pe care REFUZA sa le predea.FARA APARATURA "INSUSITA" de la Realitatea Tv emiteau dintr-un WC nu dintr-un cort. Cred ca si tie ti-ar conveni sa-ti faci o televiziune fara sa te coste nimic, nu-i asa micutzule tzaranoi care iti dai cu parerea fara sa ai habar de ce se intampla?
  • Dragos Dragos
    @sebastian Daca Romania Tv e penibila, Realitatea Tv din cort cum e? Ti-a priit ciorba de burta care ai primit-o multumire? :>
  • Miha Miha
    Încă un ratat pe sticla...in fine, numai fata de televizor nu are băiatul asta....stai bre in spate la ghiseul de la banca...
  • Horea Horea
    @gake

    Desi nu pe mine ma intrebi,eu cred ca stie cum se numeste acea televiziune. O denumire care nu trebuia aprobata de adormitii de la CNA!
  • sebastian sebastian
    Pacat! Era un baiat serios. Daca se adevereste aceasta informatie imi schimb parerea despre domnia sa! Sunt atatea televiziuni pe piata, sa o alegi pe cea mai penibila dintre ele este de neiteles.
  • Tibanu Tibanu
    Miscari in media...miscari tehtonice in europa. Pt. dl. gake, Petrisor cred ca s-a jucat aici. A folosit ghilimele ca e clar ca nu e RTV-ul lui Ghita.:-)
    respect.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Funny. Băiatul ăsta cu fizionomie de nativ din Stara Zagora era, cu ceva vreme in urmă, unul dintre cei mai înverşunaţi detractori ai marinarului. Stau mărturie prestaţiile sale la Realitatea TV şi Realitatea FM. Oare la RTV va trebui, în virtutea politicilor editoriale, să-şi întoarcă stomacul pe dos şi să lingă unde a scuipat? Dacă da, atunci trăiască stomacul!
  • gake gake
    Domnule Obae, chiar nu stiti cum se numeste televiziunea lui Sebastian Ghita ? Sunteti ridicol. Fiti corect si mai promt. Cam greu va ajung la urechi vestile. Sunt unul dintre cititorii fideli ai paginii de media dar cred ca o sa-mi cam treaca. Va scapa multe stiri de interes. Asa-i cand nu vrei sa-ti superi prietenii.
  • mortier mortier
    in sfarsit ghilimelele:)

Trimite un comentariu

sus