Skip to main content

Ovidiu Nahoi, Bogdan Ficeac şi Delia Budeanu, la Money Channel

 

Ovidiu Nahoi, senior editor la ziarul Adevărul, va avea două emisiuni la The Money Channel.

Publicitate

La canalul de business vor mai fi realizatori Bogdan Ficeac şi Delia Budeanu.

Detalii, în continuare:

  • Ovidiu Nahoi va prezenta emisiunea Prima Pagină, începând din 16 ianuarie. Fostul prezentator al axcestui program, Dan Suciu, se va ocupa de emisiunea Capitalism, zilnic, între 22.00 şi 23.00.
  • Nahoi va prezenta şi Eurozone, vinerea, de la ora 20.00, un program despre impactul măsurilor europene asupra României. Ovidiu Nahoi rămâne, în acelaşi timp, pe poziţia de la ziarul Adevărul.
  • Bogdan Ficeac va realiza din 17 ianuarie, marţea, emisiunea Tehnici de manipulare. Fostul ziarist de la România liberă este şi autorul unei cărţi cu acelaşi titlu.
  • Delia Budeanu va face emisiunea Întâlnirile Deliei Budeanu, vinerea, începând din 20 ianuarie. Până în luna decembrie, Delia Budeanu a lucrat Antena 2.

Foto: Marius Bărăgan, via Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doina Bileca Biolaru Doina Bileca Biolaru
    Felicitări doamnei Delia Budeanu pentru emisiunea realizată vineri 3 februarie 2012 despre Aromâni.
  • udi alan udi alan
    nelu, nu stiu daca exista un subtext la cele spuse de tine...oricum, eu nu ds profesionalismul deliei budeanu vorbeam, ci pur si simplu ds faptul ca nu s a retras (izolat) facand pe casnica sau...producatoarea!
  • SPERIATA SPERIATA
    Hai ca m-ati speriat rau! cum adica, sa-l vad pe nahoi, cel mai anost, incolor, inodor si fripturist ziarist din Romania la tv?? noroc ca nu ma uit la mon(k)ey channel. Ce ma mai uitam pana acum, dar de acum.... adio, arme. Nahoi e o mediocritate a jurnalismului din Romania. @Obiectiv - nahoi a ratat tot, la bruxelles, e adevarat, iar acum marea opera de ratare e continuata de colega lui Beatrice Toma. Noroc cu mogulul ca o tine pe acolo...
  • Nelu Nelu
    @udi alan:iti urez ca in 2012 sa vizionezi integral emisiunile acestei profesioniste!
  • Obiectiv Obiectiv
    Nahoi a ratat tot ce se putea rata ca sef al Adevarul Bruxelles. La asa post, asa ziaristi. Rad toti de el, e penibil sa nu realizezi ca e anacronic individul. TMC isi merita audientele minuscule!
  • Green Green
    Lool. Ce treaba are Nahoi cu economia? Pe politic scrie doar la dictarea consilierilor PSD, mi-e si frica ce tampenii poate spune aici.
    In plus, omul e mai de stanga decat Iliescu. E absurd sa pui un om care nu crede in piata libera, in capitalism si sustine doar pozitii socialiste sa tina o emisiune la un post de stiri economice.
  • udi alan udi alan
    e de admirat ca delia budeanu se mentine in fata camerelor, spre deosebire de colegele de altadata -cristiana botea si sanda taranu-care s au complacut in...altceva, eufemistic spus.

Trimite un comentariu

sus