Skip to main content

Alice Iacobescu lasă Antena3 pentru Digi24

 

Alice Iacobescu, realizatoarea emisiunii Săptămâna de ştiri de la Antena3, se alătură echipei Digi24, postul de ştiri deţinut de RCS&RDS care se va lansa pe 1 martie.

Publicitate

Fosta realizatoare TV de la postul de ştiri deţinut de Intact va prezenta ştirile Digi 24 în intervalul 16.00-18.00.

Astăzi a fost ultima mea zi la Antena3, iar de mâine mă duc la Digi24 şi voi prezenta ştiri, jurnalul de la 16.00 la 19.00, un segment de 3 ore de ştiri şi actualităţi, vom urmări ceea ce se intâmplă în direct”, a declarat Alice Iacobescu pentru paginademedia.ro.

Tot astăzi şi-a anunţat plecarea la Digi24 şi Adriana Muraru, prezentatoarea de la TVR.

Cred că, profesional vorbind, este mai important unde te duci decât de unde pleci. Din ceea ce înţeleg este un canal de ştiri la care eu m-aş fi uitat. Este frustrant ca un ştirist să se uite la un canal de ştiri, un ştirist vrea să lucreze la un canal la care s-ar uita”, a mai spus Alice Iacobescu.

Despre Alice Iacobescu

Lucrează în media de 20 de ani. Şi-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, a lucrat apoi la BBC World Services (96-99). În Intact a lucrat mai bine de 11 ani, dintre care patru ani la Antena3, de când s-a lansat postul (iunie 2005).

Citeşte şi:

Sursa foto: Antena3.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • media media
    O firma de cablu sa aibe propriele posturi de televiziune, mi se pare a fi un conflict de interese.Faptul ca a obstructionat GSP-ul atata timp, confirma lucrul acesta.Probabil acum fiind vorba de un program de stiri ar trbui sa ne asteptam la alte obstructii (pe acest segment de data asta)
  • andreea andreea
    alecule,ti-ai luat pastilele?
  • luhyj luhyj
    am la 59 de lei lunar de la upc tv digital (nu stiu cite canale, ca nu prea ma uit la teveu), telefon fix cu 100 de minute oriunde in tara sau strainatate, pe fix sau pe mobil, si internet de 60 de mega.
  • luhyj luhyj
    ooooo, prelipceanu nu era la realitatea un crizat? nu facea echipa cu cealalta crizata, laura chirac? ema zeicescu nu era crizata la realitatea? faza e ca si crizatii migreaza, nu numai profesionistii. digi va fi un mare fis, la fel ca si zeceteve, ca si vox news si alte facaturi... de ce o fi plecat fix managerul postului, stegerean, de acolo? de prea mult bine, nu?
  • Horea Horea
    Gluma va fi mai "îngroşată" când va incepe fenomenul invers (disponibilizarile de la acest digi)!

    Parca acest post va functiona mai mult decat 10TV?
  • anca vasile anca vasile
    Probabil pentru ca nu exista aceste datorii. Sunt pure aberatii.
  • anca vasile anca vasile
    cred ca vei fi singurul telespectator al lor!
  • LOLLY LOLLY
    Ai procedat f. bine Alice,nu se mai poate la antena 3...e de groaza,nu ne mai putem uita!Felicitari si succes acolo unde mergi!
  • Alecu Alecu
    Este doar o parere..ceea ce a facut, face si probabil VA face RCS este impotriva umanitatii si impotriva esentei de a fi om.
    Sper din tot sufletul pentru toti care s-au alaturat echipei DIGI 24 sa gaseasca ce cauta. Insa...ar fi o premiera!
    De fapt...pana la urma fiecare primeste ce merita.
    Imi pare rau pentru cei care, de voie de nevoie, trebuie sa lucreze in orice conditii, pentru oricine...Doamne Ajuta!
  • name name
    Alice face bine
    pe langa isterizatii din antena 3(ciutacel,razvanel,stoiceasca,etc) , facea nota aparte
    stil,eleganta
    atat in comportament cat si in vorbire

    succes alice!
  • cristi cristi
    ziare online nu ne scrii si despre datoriile trustului Intact?Poate ne scrii cum santajeaza trustul voiculescian pe micii cablisti!
  • andrei andrei
    primul lucru gresit in proiectul asta de televiziune e denumirea postului, inteleg ca vor sa se faca legatura cu tot grupul insa RCS RDS nu are o imagine prea grozava. Ar fi mers poate denumirea asta daca ar fi existat un post de succes sa zicem DIGI1 si in felul asta ar fi ajutat, avand nume similare, noul post lansat.
  • spirescu mihai spirescu mihai
    e bun digi tv sau rcs rds e singura firma depe teritoriul romaniei cu cel mai ieftin programe tv mai ales digi tv satelit platesti extra 1 si ai 75 plus 3 programe xxx si 5 program,e discoveri de canale tv plus hbo cele 3 canale ai in total 83 de canale la 43 de roni pe luna poti plati si in avans pe tot anul si online.cel putin eu in italia prin satelit prind programe hd mult mai clare fata de cablu.inafara tari digi tv satelit e singura firma care nu le cade semnalul satelitului.uitativa la dolce upc sau focus sat ca le cade semnalul mereu la satelit si sunt foarte scumpe inafara de grila de programe sunt putine canale romanesti.o fi rcs rds asa cum zic alti da eu sunt multumit de grila de programe si claritate clara sunet beton mai mult de atat ce e mai bun? va astept digi24. mam saturat de antenisti barimi daca leati scoate din grila de satelit cele 3 posturi antena3 antena 1 si euforia.bine ca nu mai sunt antena 2 pe satelit cu stima Spirescu Mihai
  • seba seba
    Chestia e ca-i vedea chiar si pe preferatii tai, Che Gargara si Cap de Peste Mort...tot in HD. Sa vezi ce va face unguru' bai miticilor!!!
  • muntenia muntenia
    Da, de-abia astept sa'l vad pe Chioru' in HD...
    Si la cea mai buna calitate...
    De-abia astept, mai prietene...

Trimite un comentariu

sus