Skip to main content

LIVE: Cristian Tudor Popescu, la PaginademediaTV. Înregistrarea completă

 

PaginademediaTV, emisiune transmisă de la ora 16.00, din studioul LTVîl are invitat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.  După o săptămână agitată, o discuţie despre presa de acum, despre derapajele ziarelor şi ale posturilor TV, despre meseria de jurnalist. Vizionare plăcută! Din emisiunile trecute:

Publicitate

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan Naumovici, Silviu Prigoană, Mihai Găinuşă, Virgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu şi Ion Cristoiu.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriel Gabriel
    Un interviu cu mult continut ! Bun simt si echilibru ! Reactia lui Mircea Badea a dovedit ca a fost afectat de cele spuse ! Si cine nu spune ca el e prost si rau !Oricum MB ne-a lasat libera optiunea de a fi cititori de jurnalism profesionist si ciumpalaci !!!!
  • Dan Dan
    "un bun comentator al vietii noastre cotidiene(din punct de vedere politic si economic)" am trait sa o citesc si pe asta...nasol, s-a ajuns sa se uite lumea in gura agariciului de badea. Astia suntem, unde e mai mare ura si dispretul față de orice, acolo ne indreptam, pe principiul ca " ce bine le zice el". Personal am renuntat sa ma uit la genul asta de emisiuni, nu fac decat sa ma-mi dea o stare proasta, dar vad ca ele plac publicului, mai bine ma uit la un film, la un descovery ceva, macar raman cu ceva.
  • Dan Dan
    Badea a facut reclama la obae, altfel n-asi fi ajuns aici.
    Lista Turcescu, Cristoiu, etc. vorbeste de la sine.
    Pe CTP l-am perceput cumva ca jurnalist, o meserie disparuta in RO, ca multe altele ce implica onestitatea (vezi Turcescu cantand la masa lui Tariceanu, Crisoiu si gaina EVZ, etc., etc., etc.).
    Ce m-a uimit la CTP este un orgoliu nemasurat si nejustificat al logicii proprii. Spre exemplu concluziona ca date fiind mormintele japoneze neingrijite rezulta departarea noii generatii de vechile ritualuri. Ori, probabil, explicatia mai simpla este ca familiile japoneze au tot mai rar copii.
    Dupa cateva socuri mi-am spus ca toti avem momentele noastre mai putin bune, asa ca atunci cand derapeaza trec cu vederea.
    In fond este nostima pornirea asta impotriva lui Badea ca formator de opinie. CTP un inginer cu veleitati SF a ajuns sa conteze ca opinie mai mult decat Liiceanu si Plesu.
    Acum este o voce mai importanta, M Badea, suparare mare.
    Trecem si asteptam momente mai bune.
  • bebe bebe
    Stimate CTP,detineti "jurnalismul"absolut????? Va deranjeaza Mircea,pentru ca promite si este ,un bun comentator al vietii noastre cotidiene(din punct de vedere politic si economic).Deci ramin la emisiunea lui,dumneavoastra ramineti cu ......oare Base?
  • micutu de la 7 micutu de la 7
    S-a inflamat maimuta pentru ca primata nu suporta sa fie criticata. El e cel mai destept si mai frumos, are o logica imbatabila, e simpatic, inteligent, e om de succes, e un romanian dream sau p-aproape, pustoaicele de liceu sunt crizate cand apare. Si vine neica nimeni CTP sa se ia de el. Pai se poate? O fi pus de Basescu, poate de Videeanu, Udrea? A incercat sa faca o analiza pe text, penibila, folosind cuvinte pretioase si metafore complexe ca sa para si el un Plesu mic. Doar ca nu-i iese. Nu poti sa intri in dialog cu CTP daca n-ai ceva in cap. Nu orice facocer poate sa se contrazica cu unu care stie. De-aia e bine sa-ti vezi de masuta ta, de prietenii tai limitati si fani si de jucariile tale. Ca te faci de cofetarie. Sigur ca pentru unii a te face de cofetarie sau a inota in penibil e un stil de viata...
    PS. Pana si Bendeac si-a dat seama de ce faca stia la A3. I-a trebuit ceva timp...
  • pecetea pecetea
    am inceput prin a fi fan CTP, am ajuns sa fiu fan CTP si Mircea Badea, acum am rams numai fan Mircea Badea.
  • cornel cornel
    CTP l-a cam luat la palmi pe Mirciulica, l-a scos in fata clasei si l-a facut de cacao

    (0:27) CTP: "exista oameni acum in Romania, care isi formeaza opiniile politice si se informeaza numai de la Mircea Badea...oamenii astia pot ajunge sa traiasca intr-o realitate paralela"

    problema e ca aia nu doar traiesc intr-o realitate paralela ci chiar voteaza
  • Alex.D Alex.D
    Nu ma mira nimic. Eu cunosc oameni care au spus ca "The Departed" a fost facut de Tarantino. Probabil ca ei se inscriu in targetul Domnului CTP. Eu nu il consider pe domnu' un om prost,Doamne fereste,numai ca nu iau de buna tot ce spune,fiecare poate avea pareri proprii (aplicabil si la badea) .
    Totusi,TOTUSI imi pun un mare semn de intrebare in ceea ce priveste complexul de superioritate al CTP-ului,de unde pana unde crede el si isi da cu parerea(intr-un mod "sentential")ca cei care se uita la Badea sunt atat de prosti incat nu se informeaza din alte parti si vai draga il cred pe Badea in tot ceea ce spune??? (asta reiese pe cale logica din cele slobozite pe gura de Cristian Tudor si Popescu....analiza pe text ca la tricoatu',mai devreme,ce naiba?)
  • Mihai Mihai
    Pana la urma amandoi sunt de fapt comentatori. Badea doar o face mai bine decat CTP-ul. Am vazut pe youtube cum CTP se ciocanea in cap incercand sa redea o melodie. Badea face cam acelasi lucru numai ca o face cu mai mult succes. Badea tine la parerea lui CTP si drept urmare a tinut sa aminteasca episodul in emisiune. Eu nu dau doi bani pe CTP de pe vremea in care Constantinescu a dat drept de survol americanilor pentru bombardarea Serbiei. CTP ca de obicei s-a lasat ametit de propriul orgoliu si s-a opus deciziei mai abitir decat Vadim. Timpul a demonstrat ca acela a fost momentul cel mai important al istoriei noastre post-decembriste, moment pe care CTP-ul l-a ratat 100%. De atunci nu-l privesc decat ca pe un cabotin batran. P.S. Si nici nu se pricepe la filme. L-am vazut la ProCinema comentand viziunea lui Copolla in filmul Casino. Filmul este regizat de Martin Scorsese. Pentru cine nu a auzit de cei doi, este cum l-a confunda pe Elvis Presley cu Michael Jackson in timp ce te pretinzi cunoscator a muzicii usoare.
  • Mishu Mishu
    ce prost ii badea...comenteaza in emisiune ce a zis CTP despre el...si da dovada ca nu a inteles nimic. Imi confirma faptul ca mircea badea a ramas acolo unde a fost lasat...adica la nivel de clasa a 12-a de liceu. Facultatea oricum a facut-o la fara frecventa...se vede asta.
  • igv igv
    intrebat de hurezeanu,la a1,cu ceva ani in urma (romania mea),care este dorinta lui cea mai mare,ctp,foarte serios, a spus ca doreste sa apara un o.z.n si sa-l transporte spre o civilizatie mai avansata.no comment
  • Horea Horea
    Domnul CTP, n-a venit prea pregatit la aceasta emisiune!

    Pana la intrarea in direct, ar fi trebuit sa citeasca tote intrebarile pe care forumistii le-au afisat inca de cateva zile si sa raspunda mai documentat si mai profund.

    Asta asa, ca tot sustine ca dansul citeste si tine cont de comentariile forumistilor.

Trimite un comentariu

sus