Skip to main content

UPC lansează pachetul Bollywood

 

UPC România a introdus în grila sa un nou pachet, Bollywood, format din trei posturi cu filme, seriale şi emisiuni de divertisment produse şi coproduse în India şi în Europa.

Publicitate

Cele trei noi canale  - Bollywood TV, Bollywood Classic şi Bollyshow - vor difuza, anual, aproximativ 3.000 de ore de conţinut nou.

Iulia Florea, UPC România:

83% din români se uitã zilnic la televizor, iar 28% dintre ei au achiziţionat în 2011 pachete de programe suplimentare. Este clar cã vorbim de un consum mare de conţinut media şi de gusturi diverse în materie de conţinut TV”.

Cum va arăta pachetul

  • Bollywood TV a fost adaptat pentru piaţa localã şi va avea filme din industria cinematograficã indianã, care acoperã toate genurile: acţiune, dragoste, comedie, artã. O parte din aceste filme prezintã şi actori de la Hollywood precum Sylvester Stalone sau Ben Kingsley.
  • Bollywood Classic rememoreazã succesele cinematografiei indiene. Postul va difuza peste 2.500 de filme clasice, cu actori precum Raj Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar şi mulţi alţii.
  • Bollyshow, al treilea canal din pachet, este un post de divertisment ce difuzeazã seriale TV de succes, comedii, muzicã, emisiuni de divertisment, jurnale de cãlãtorii şi documentare, toate produse de industria indianã de divertisment.

Pachetul Bollywood este disponibil pentru un abonament lunar de 8 lei (fãrã TVA). Bollywood este produs de cãtre ISG, companie ce a lansat canale tematice indiene în Orientul Mijlociu, Africa şi Canada şi are licenţiate peste 9.000 de titluri de filme, zeci de seriale şi emisiuni, dar şi peste 30.000 de clipuri muzicale.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • carmina carmina
    Va rog sa-mi spuna si mie cand se mai difuzeaza continoarea filmului fratii de pe prog bollywood clasic filmu cel care abia sa terminat multumesc.
  • pufa1pufa2 pufa1pufa2
    E foarte ,,frumos,, sa aruncati cu noroi intr-o cinematografie despre care nu stiti decat ca ,,se canta si se danseaza,,.Astazi am vazut filmul BLACK pe Bollywood Tv si pot spune ca este o CAPODOPERA .Si sunt multe filme indiene care se ridica la acest standard .
    Din punctul meu de vedere este o pata de culoare FOARTE necesara in peisajul media al zilelor noastre si salut aparitia acesteia.
  • pope pope
    mizeria asta mai lipsea!
  • ion ion
    Foarte bun acest pachet..Salut aceasta idee. Aveam nevoie si de altceva in grila tv din Romania..sunt satul de non valorile promovate pe multe canale romanesti .
    Ma voi abona la acest pachet care aduce putin din parfumul oriental.
  • eusss eusss
    Nu este asa. Eu sunt abonat UPC si am gratis "Bollywood". Mi-e inutil dar e bagat in grila de programe.
    Nu as fi platit 8 lei pe el. Am pachetul " Digital Maxim".
  • Florin Florin
    ce parte au posturile HBO din procentajul dat ar fi interesant de știut. faptul că există un interes pentru HBO nu înseamnă că atât de multă lume este interesată să dea bani pentru un pachet suplimentar.
  • niku niku
    Prea scumpa!!!!

Trimite un comentariu

sus