Skip to main content

2 martie: Marius Pahomi a lansat o nouă agenţie - Conversion

 

​Marius Pahomi, fostul şef al MEC Interaction, a anunţat, ieri, pe blogul său înfiinţarea unei noi agenţii, Conversion Marketing, lansată împreună cu Carmen Miron, fosta lui colega de la MEC, scriu Wall-Street şi HotNews.ro. Primii clienţi ai agenţiei sunt, după cum anunţă el, eMag si Flanco.

Publicitate

Marius Pahomi pe blog, despre Conversion Marketing: ""Conversion” înseamnă performanţă, înseamnă rezultate directe şi imediat măsurabile. (...) Totul s-a schimbat pentru noi când am găsit acest client, care vrea ca visul meu de acum 4 ani din Londra să îi livreze lui "conversions" aici şi acum în România."

Despre noua iniţiativă scrie pe blogul ei şi Carmen Miron. Despre noua agenţie a scris pe blog Orlando Nicoară.

Compania de strategie şi design de brand BrandTailors i-a numit pe Melaniei Moisi şi Ovidiu Pop, foşti senior brand designers, la conducerea departamentului de creaţie al firmei, scrie DailyBusiness.ro. Decizia vine ca urmare a procesului intern de organizare şi descentralizare decizională şi managerială.

Astfel, începând din 2012, Melania Moisi şi Ovidiu Pop ocupă oficial poziţiile de group creative directors în cadrul BrandTailors, funcţii de conducere la nivelul departamentului de design de brand.
Melania Moisi şi Ovidiu Pop, numiţi group creative directors în cadrul BrandTailors

Înscrierile pentru pentru cea de-a noua ediţie a evenimentului Romanian EFFIE Awards se desfăşoară în perioada 21 februarie - 18 mai, anuntムDailyBusiness.ro. Premiile EFFIE recompensează campaniile care au obţinut rezultate excelente bazându-se pe idei creative şi strategii inovatoare.

Procesul de jurizare se va desfăşura în zilele de 31 mai şi 1 iunie, iar Gala de Premiere va avea loc pe 4 iunie 2012.

La ediţia din 2011 a competiţiei au fost înscrise 79 de campanii, de către 25 de agenţii şi companii din România.
Au început înscrierile în competiţia Romanian EFFIE Awards 2012

Vlad Popovici ocupă începând cu luna ianuarie 2012 funcţia de managing director a agenţiei de marketing online, Kubis, scrie DailyBusiness.ro.

Acesta are o experienţă de 11 ani de advertising şi marketing, din care 8 ani petrecuţi în domeniul online şi mobile.

Kubis este o agenţie de online marketing cu prezentă globală, care include filiale în SUA, America de Sud şi România.
Vlad Popovici este noul managing director al agenţiei Kubis

James Murdoch, fiul mogului media Rupert Murdoch, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv al News Internaţional, divizia grupului care se ocupă de businessul de presa din Marea Britanie, scrie cotidianul The Wall Street Journal, citat de Wall-Street.ro.

El va rămâne director adjunct al grupului media cu sediul la New York şi se va concentra pe extinderea businessului de televiziune al News Corp, un domeniu în care managerul a avut performanţe importante.
James Murdoch şi-a dat demisia de la News Internaţional

Investiţiile în publicitatea TV vor continuă să crească şi în 2012, online-ul îşi va consolida cota de piaţă, prinţul îşi va continua declinul, dar nu la fel de mult că în ceilalţi ani, iar publicitatea radio nu îşi va reveni. Acestea sunt principalele previziuni pentru piaţa media, în opinia lui Bogdan Prajisteanu, director general MEC România, scrie DailyBusines.ro.

Bogdan Prajisteanu a declarat pentru DailyBusiness.ro că până la mijlocul lunii februarie, investiţiile nete făcute în piaţa de publicitate TV au crescut cu aproximativ 5-7% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011.

"Datorită ofertelor speciale de sezon GRPs (vizualizări ale reclamei exprimate în procente - n.r.) vânduţi până la mijlocul lunii februarie sunt cu peste 15% peste anul anterior ceea ce sugerează o uşoară creştere de aproximativ 5-7% a investiţiilor nete", a afirmat Prajisteanu.
Tendinţe 2012 pe piaţa de media: Unde şi cum vor merge banii

Jurnalista franceză Edith Bouvier, rănită grav la picior, şi William Daniels blocaţi de mai multe zile în oraşul Homs (Siria) lovit de bombardamente au părăsit Siria şi se află în Liban, a anunţat preşedintele francez Nicolas Sarkozy, scrie Mediafax.

"Edith Bouvier şi William Daniels sunt momentan pe teritoriul libanez şi vor intra curând sub protecţia ambasadei noatre de la Beirut", a declarat Sarkozy în cadrul unei scurte conferinţe de presă la summitul european de la Bruxelles.
"Tocmai am vorbit cu Edith Bouvier care este desigur foarte obosită şi care a suferit destul dar ea ştie că acum este liberă şi că va fi tratată în curând", a continuat acesta.
Jurnalista Edith Bouvier şi William Daniels se află în siguranţă în Liban, declară Nicolas Sarkozy

Cunoscutul ziarist american Andrew Breitbart a murit în noaptea de miercuri spre joi, la Los Angeles, la vârstă de 43 de ani. Un comunicat postat pe site-ul creat de el,breitbart.com, precizează că acesta a murit din "cauze naturale", scrie HotNews.ro.

A fost editorialist la Washington Times, editor la Drudge Report şi a ajutat-o pe Arianna Huffington la lansarea The Huffington Post, potrivit wikipedia.com
Andrew Breitbart a murit la varsta de 43 de ani

Facebook va oferi brandurilor şi companiilor noi instrumente pentru a gestiona modul în care interacţionează cu utilizatorii pe reţeaua de socializare adoptând interfaţa Timeline - mult controversată în rândul utilizatorilor obişnuiţi, relatează Mashable.com, citat de Wall-Street.ro.
Interfaţa va oferi brandurilor şi business-urilor mai multe posibilităţi de a-şi „povesti” trecutul, susţin dezvoltatorii noilor instrumente de grafică şi design de la Facebook.

Paginile de Facebook vor include aceleaşi elemente de care beneficiază şi utilizatorii obişnuiţi: o poză de mari dimensiuni, denumită generic , o fotografie de profil mai mică, iar în rest căsuţele cu postările video, foto, text sau alte activităţi.
Facebook schimbă regulile jocului: Timeline pentru toate paginile companiilor

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus