Skip to main content

Audienţa lui Băsescu la B1 cu Cristoiu

 

Duminică seara, preşedintele Traian Băsescu a fost în direct la B1, la emisiunea La taifas cu Ion Cristoiu.

Publicitate

Audienţa medie a lui Băsescu a plasat B1 pe locul şapte la nivel urban.

Câţi români s-au uitat la Băsescu, în continuare:

  • Emisiunea La taifas a fost difuzată duminică, 18 martie, la B1 TV, între orele 21.00 şi 22.56.
  • Media de audienţă în mediul urban, a emisiunii cu Traian Băsescu, a fost de 176.000 de telespectatori pe minut. B1 a fost pe locul şapte.
  • Vârful de audienţă: 340.000 de telespectatori (3,2 rating), la 22.55.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii La taifas, cu Traian Băsescu, duminică, 18 martie, în mediul URBAN:

1. Antena 1: 555.000 de telespectatori (5,3 rating)
2. Pro TV: 521.000 (5)
3. Kanal D: 429.000 (4,1)
4. Acasă TV: 317.000 (3)
5. Antena 3: 281.000 (2,7)
6. Prima TV: 266.000 (2,5)
7. B1 TV: 176.000 (1,7)

La nivel naţional, Traian Băsescu a fost urmărit de 272.000 de telespectatori pe minut.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii La taifas, cu Traian Băsescu, duminică, 18 martie, la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 1.102.000 de telespectatori
2. Kanal D: 983.000
3. Pro TV: 926.000
4. Prima TV: 580.000
5. Acasă TV: 486.000
6. Antena 3: 398.000
7. B1 TV: 272.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stateira Stateira
    Nu esti cumva Udrea care-l pupa-n d... pe Base
  • Stateira Stateira
    wsti bolnav Costel, Base este cel mai urat dintre romani
  • Narckotic Narckotic
    Sa se uite la Basescu pentru ce? De mistocarelile lui Basescu s-a cam saturat lemea, nu mai are haz.
  • Wu Wu
    B1 este un post din ce in ce mai obscur.Oamenii care se uita acolo,sunt si ei asa.Basescu a dovedit ce poate(n-a dovedit)fiind un baiat de cartier mai mult decat un presedinte care sa ne onoreze si sa ne reprezinte.B1 a fost si a ramas al PDL-ului reprezentant de frunte.Ovina este un animal nobil,nu ca cei care apar la B1.
  • 3 x d 3 x d
    @d - ai foarte mare dreptate si cred ca este cel mai de bun simt comentariu pe care l-am citit in ultima vreme: logic, scurt si la obiect (de fapt ambele tale comentarii). Pacat ca majoritatii ii place sa abereze, sa politizeze totul, indiferent daca subiectul e sau nu politic.
  • costel costel
    Nu pot sa cred ca romanii se uita mai mult la Antena 3 sau Bendeac,decit la Basescu.Seful statului intotdeauna a avut ceva important sa transmita romanilor.
  • UNU UNU
    Basescu merge la ce televiziune vrea el, nu cred ca-l mai intereseaza audienta, pe el il intreseaza sa fie auzit de cine trebuie. Este adevarat ca nu mai face audienta pe care o facea cu ani in urma dar si publicul s-a schimbat nu mai este chiar acelasi, Basescu a facut greseli si-a pierdut electorat dar, repet, daca vroia sa faca audienta il suna pe Sarbu si vorbea cu Esca la strile Pro TV si facea o audienta de 10 ori mai mare decat a facut la B1 si de 4-5 ori mai mare decat Antena 3. M-am asturat de "razboiul" asta si de manipularile astea ordinare. Nu sunt fan Basescu, l-am urat la un moment dat, dar nici nu pot sa fiu ipocrit cum sunt altii si sa fac niste aprecieri ordinare la adresa lui, omul este politician daca vrei sa ai succes in politica din Romania trebuie sa faci ceea ce face Basescu. Politicienii sunt atacati peste tot in lume, peste tot in lume sunt antipatii si simpatii, nu doar in Romania se exagereaza si se inventeaza nu doar in Romania prostimea cade in plasa manipularii. Treaba lui Basescu nu este sa mearga la televiziuni cand au acestea chef, este Presedintele Romaniei, nu este un analist de 2 lei care sa se plimbe de la o televiziune la alta, faptul ca merge doar acolo unde ii convine este o regula politica pe care o respecta, ce rost ar avea sa mearga la Antena 3 sa arunge aia cu rahat si sa faca circ, repet este Presdintele Romaniei si trebuie sa aibe o prestanta, in plus la Antena 3 nici nu ar avea cu cine sa discute, poate doar Valentin Stan i-ar face fata, in schimb Gadea s-ar face de ras fata in fata cu Basescu, Gadea fata in fata cu MRU s-a facut de ras ce sa mai zicem de un politician de calibrul lui Basescu.
  • dana dana
    @VaDi..cuib ai tu în loc de banicior...tartacuta seaca..fiecare se uita unde doreste , daca tie îti place un post ; sau ai alte convingeri politice asta nu înseamna ca ceilanti trebuie sa urmeze turma voastra de oii...nu fi ovina..
  • alin alin
    ..fiecare se uita unde doreste..deci..ma doare undeva de tarapadusi care spumega la Tv..( cum apare unul si face o declaratie cum vin toti prosti sa explice ce a vrut sa zica )..Tara de 2Lei...Exista viata si fara Tv..nu mai stati cu gurile cascate la toti papagali..informativa singuri , nu lasati pe alti sa va toarne în urechi *interesele lor finaciare * doar dezinformari..
  • Bogdan Bogdan
    P kne my intereseaza base
  • VaDin VaDin
    Basescu are cuib si la B1 la fel ca la TVR.Lumea stie ce valoare are el si asociaza asta cu postul respectiv.Prin urmare,mie mi se pare ca oricum multa lume a trecut pe acolo.
  • d d
    90% dintre telespectatori se uita de obicei pe aceleasi 4-5 posturi astfel incat ajung sa se uite pe PROtv de ex chiar daca pe alt post e ceva ce i-ar putea interesa. Majoritatea, daca nu toti, invata pe de rost numerele posturilor de pe telecomanda si dau direct pe ele fara sa mai zappeze si sa dea cu ochii de ceva interesant pe alte posturi pe care nu le urmaresc de obicei. Audientele si masurarea lor tin de mai multi factori decat de valoarea emisiunilor si interesul pe care il suscita
  • bahmuteanca bahmuteanca
    poate daca interviurile cu personalitati politice ar fi promovate mai bine audienta ar fi mai mare. habar n-am avut de emisiunea de la B1tv. din nimereala m-am nimerit intr-o dimineata la ProTV cind a fost interviul cu Basescu iar aseara la TVR m-am nimerit la inceput de Jurnal cind se vorbea de interventia de la 8 a lui Basescu. acum nici nu trebuie sa exageram, televiziunile de stiri pun intotdeana "exclusivitate" cind ii au invitati in emisiuni pe ponta sau pe crin antonescu...
  • d d
    Nu o luati ca valoare nominala...e egala cu zero asa. Vedeti pe acelasi interval orar fara Basescu ce audienta avea B1 si atunci veti intelege ca diferenta e adusa de Basescu. Daca apare Basescu la H2O face audienta zero pt ca multa lume habar nu are ca are postul in grila
  • Mitza Biciclista Mitza Biciclista
    E perfect justificat nr de telespectatori: nu mai sunt interesati de ce zice Basescu.

Trimite un comentariu

sus