Skip to main content

Horia Grușcă și Cezar Ion în cursa pentru șefia știrilor TVR

 

Două nume noi s-au înscris la concursul organizat de TVR pentru funcția de director al direcției știri și emisiuni sportive. Horia Grușcă și Cezar Ion sunt jurnaliștii care și-au depus recent dosarele pentru șefia știrilor TVR.

Publicitate

Contactați de paginademedia.ro, atât Cezar Ion cât și Horia Grușcă au confirmat înscrierea în concurs.

Pe lângă cei doi, alte trei persoane s-au mai înscris în concurs: Anca Lăzărescu (actualul director interimar al știrilor), Monica Ghiurco (prezentator al știrilor TVR) și Claudiu Lucaci, realizator TVR 3.

 

Conform informațiilor paginademedia.ro, comisia care se va ocupa cu analizarea celor cinci candidați este formată din Alexandru Lăzescu (președintele TVR), Anne Jugănaru (membru în Consiliul de Administrație), Ion Stavre, Ioana Avădani (director Centrul pentru Jurnalism Independent) și Paul Botez.

Televiziunea Română a anunţat la începutul lui februarie organizarea unui concurs postul de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, după ce mandatul Rodicăi Culcer a încetat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @ aidan

  În sfarsit cuiva (adica lui"aidan")îi "pica fisa" ca nu sunt eu!

  Da, cei care cutreieram de mai mult timp pe acest forum am inceput sa recunoastem STILUL de exprimare al unora.

  Din păcate mai există unii "viteji" care ascunşi după "perdea" isi expun resursele psihice care-i caracterizeaza.

  E, de fapt, loc pentru toţi alienaţii.
 • eu nu scriu cu "Ba". ce scoala insidioasa si de prost gust aveti. pacat de nivelul site-ului, care nu-i unul de mahala.omul asta lasa loc si culturii si informatiei.eu pana acum nu mi-am dat seama ca oamenii,pe un site, pot fi si parsivi.este ca la horea, stilul ma detaseaza net de voi, cei care postati sub numele meu. va trebuie mii de lecturi si vrei 30 de ani de creier antrenat ca sa ma puteti imita. ceea ce faci "aidan' este o josnicie, dar probabil ca atata poti...
 • horea, cine s-a obisnuit cu stilul tau stie ca nu esti tu. tu ai o rigoare si nu te reprezinta expresia aia groaie si incorecta dpdv stiintific.in creier nu avem carne. carnita e pusa in alte locuri in anatomia umana.
 • Cel putin daca te semnezi cu pseudonimul meu, exprima-te corect!

  - se spune varza, nu ... "vraza"
  - corect e: cu capul, nu ... "cu capu"

  Cineva, zilele trecute il sesiza pe dl. Petrisor Obae, despre interventiile incorecte, a unora, pe acest forum. In cazul tau, chiar c-ar fi nevoie de asa ceva.
  Nu cunosti numarul necesar?
  Ti-l reamintesc: 112. Suna cu incredere.
 • @ adi

  Mă mir ca nu intelegi si trebuie sa-ti dau alte explicatii.
  Comentariul : "Tu nu ai carne vie nici macar in creier", postat undeva mai sus, nu-i scris de mine.
  E folosit in schimb numele cu care eu imi semnez comentariile.
  Acun intelegi sau gândesti in continuare tot "razna" sub influienta "uleiului" ingurgitat?!
 • chiar ha,aha,ah!mircica expiratu!daca tacea filozof ramanea!dar el nu si nu, batman,batman!era foarte bun la tinerete la stiri,era frumusel, nu-ti dadeai seama ca e anost pt ca doar citea prompterul.omul asta nu poate sa zambeasca firesc,se controleaza si rezulta o grimasa.

Trimite un comentariu