Skip to main content

Sorin Alexandrescu, readus ca șef la Antene

 

Sorin Alexandrescu, fost director al Antena Group până acum șase luni, a fost numit azi înapoi pe această poziție. După șefia Antena Group, Alexandrescu a fost, câteva luni, vicepreședinte Grivco.

Publicitate

Numirea lui vine după ce, ieri, Adrian Nanulescu, a fost schimbat din poziția de șef al Antenelor după șase luni de mandat.

Comunicatul intern al Intact, care anunță (re)numirea lui Alexandrescu, în continuare:

Vă anunțăm că Sorin Alexandrescu revine în postul de CEO Antena Group, din poziția de vicepreședinte Grivco, începînd de astăzi, 29 martie 2012. Numirea sa este recomandată de rezultatele foarte bune pe care le-a obținut pe durata primului mandat.

 

Sorin Alexandrescu s-a alăturat grupului INTACT în 2008, pentru o perioadă de doi ani, fiind pentru început director executiv Antena 1, iar ulterior CEO.

 

Începînd cu decembrie 2010, odată cu implementarea ultimei faze a proiectului, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operațiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia și GSP. De la încheierea mandatului și până în prezent, Sorin Alexandrescu a coordonat din poziția de vicepreședinte Grivco, proiecte strategice pentru trust.

 

Este licențiat în drept, deține o diplomă internațională MBA în management și are o experiență de peste 12 ani în FMCG, corporate finance, asset management, M&A, burse de valori.

Posibila revenire a lui Sorin Alexandrescu la Antene a fost avansată în cursul zilei de azi de Adelin Petrișor.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • de cand citesc site-ul dlui obae am aflat cate zeci de schimbari ale schimbarilor se petrec aproape zilnic in televiziunile patriei!pleaca X,bine ca a plecat!bine ca am scapat!acum o sa rupem nuca-n buci!trec cateva luni:revine X!ce bucurie!o sa spargem nuca-n buci!curat alba-neagra!chiar nu se cunosc parametrii dupa care o televiziune, o revista, un ziar sa aiba cautare?chiar asa dupa ureche se petrec lucrurile la nivel managerial?e pur si simplu DEBANDADA!nici nu ma mir ca merg la vale cu audientele! ca sa construiesti ceva bun intai alegi ce-i mai bun, ii dai mana libera si astepti ceva timp pana culegi roadele. regret,dar la protv nu auzi ca-s schimbati directorii toata ziua buna ziua!nu se schimba nici emisiunile de la o grila la alta cum fac cei de la tvr!au programe asezate, de cursa lunga si cand fac ceva peste, nici astea nu sunt trompete ci tin luni de zile, sa-si castige privitorii.dragi proprietari de mass media, uitati-va putin la aia de la protv si incercati sa intelegeti de ce sparg audientele cu emisiuni ca "romanii au talent"si "master chef".sunt emisiuni vii care transmit emotii, de orice fel ar fi ele, sunt inainte de toate emotii!am stat cu lacrimi in ochi cand a cantat la pian tanarul sarac care avea pianul lui doar de 7 zile!sa ai si poveste si performanta intr-un act artistic, asta-i inteligenta manageriala!ce face restul televiziunilor e,vorba lui Wu:caterinca frateee!
  • hai cu ciocolata la antena group , de acum acces direct e in ciocolata iar madam gherghe va ameninta iar angajatii ca ii paraste la alexandrescu :)))

Trimite un comentariu