Skip to main content

25 aprilie: Ruxandra Ion: Am riscat cu Pariu cu viaţa. Primul sezon se încheie în mai

 

De săptămâna trecută, serialul de la Pro TV a ajuns în Italia, iar producătorul general Ruxandra Ion dezvăluie că "există interes din partea multor ţări de pe mai multe continente", scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

"Este un format nou, curajos, genul de format cu care ori câştigi, ori pierzi. Pe lângă distribuţia matură de excepţie, copiii sunt excepţionali. Selecţia muzicală este alt element care a impresionat, nemaivorbind de coregrafie. Am riscat folosind dans contemporan şi am câştigat. Generaţia tinerilor intoxicaţi cu muzică house, popcorn, avea nevoie de muzică bună. Multă lume a crezut că este o nebunie să refaci istoria muzicii de calitate de la Beatles încoace", adaugă Ion.

"Este un model de business de generaţie mai nouă, în care veniturile sunt generate în afara televiziunii propriu-zise
Sigur că o Sală Polivalentă plină nu echivalează în momentul de faţă cu un break de publicitate pe o televiziune majoră din România, dar lucrurile într- acolo se îndreaptă", atrage atenţia analistul Iulian Comănescu.
Riscul unui "Pariu cu viaţa"

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Serialul "Pariu cu viaţa" se apropie de finalul sezonului 2, în episodul din 28 mai, telespectatorii Pro TV urmând să-şi ia la revedere de la personajele preferate, însă de la toamnă va fi difuzat un nou sezon, scrie Mediafax.

Pe 28 mai, de la ora 20.30, la Pro TV, se încheie actualul sezon Pariu cu viaţa, iar la toamnă serialul revine cu sezonul al treilea.
Al doilea sezon din "Pariu cu viaţa" se încheie pe 28 mai, serialul revine la Pro TV în toamnă

Florin Bucuioc spune că nu ţine cont de prejudecăţi şi că fiecare prezentator meteo, de la tinerele talente la Romica Jurca, are atuurile lui, scrie Adevărul.
Femeile blonde cu sâni falşi pot spune la fel de bine cum este vremea, ca oricare alt prezentator.

Nu toate blondele cu silicoane sunt tâmpite. Toate glumele şi toate prejudecăţile pe care şi le creează oamenii sunt drăguţe la nivel anecdotic", crede Florin Busuioc, prezentator TV. Totuşi, Busu recunoaşte că impactul pe care poate să-l aibă o femeie frumoasă asupra publicului este foarte mare, dar, cu puţin efort, lipsa calităţilor fizice poate fi compensată până şi la TV. Publicul este format din mai multe tipuri de oameni. Unii apreciază frumuseţea, alţii aleg prezentatori care mizează pe altceva.
Busuioc: „Nu toate blondele siliconate sunt tâmpite“

Operatorul Prime Telecom şi Computaris, integrator de sisteme şi dezvoltator software pentru telecom, au lansat primul MVNE (mobile virtual network enabler) de pe piaţa locală, acesta urmând să pună bazele apariţiei primului operator virtual MVNO din România, scrie Wall-Street.ro.. Proiectul va fi coordonat de Marian Velicu, un veteran în telecomul românesc care în ultimii 15 ani a lucrat pentru Vodafone.

Operatorii MVNE asigură infrastructura şi serviciile care le permit MVNO-urilor să furnizeze servicii utilizatorii finali.
Operatorii mobili virtuali (MVNO) sunt furnizori de comunicaţii mobile cu propria bază de clienţi, care însă nu deţin infrastructura proprie telecom. Pentru a oferi aceste servicii, ei închiriază şi utilizează elemente de reţea ale unui operator de telefonie mobilă, dar sunt exclusiv responsabili de obligaţiile legale faţă de clienţi.
Se relansează competiţia în telecom? Computaris şi Prime Telecom aduc primul operator virtual din România

Începand cu luna mai, IQads organizează Creative Combo, evenimentul care aduce în faţa pasionaţilor de publicitate o serie de proiecţii tematice cu spoturi locale şi internaţionale, premiate şi viralizate în toată lumea, scrie Adevărul.

Prima ediţie a evenimentului va avea loc pe 2 mai şi se va desfăşura simultan în 17 oraşe, aducând în prim-plan cele mai creative spoturi TV care ilustrează bărbatul în toată splendoarea lui, se arată într-un comunicat IQads.

Hip Sterică, moderatorul virtual al show-ului pregătit de IQads, vă prezentă prin intermediul selecţiei de spoturi bărbaţii din publicitate, pasiunile şi prietenii lui - de la bărbatul care face o maşina să pară că zboară pe şosea sau cel pe care o minge şi o bere pe măsura îl transformă într-un campion şi până la bărbatul care ar fi dispus să renunţe la toate acestea pentru o femeie frumoasă, Hip Sterică îi invită rând pe rând pe scena Creative Combo.
Luna mai aduce Creative Combo, evenimentul celor mai creative spoturi publicitare

Eric Schmidt, preşedintele Google, şi miliardarul Larry Page, cofondator al acestui grup, s-au asociat cu cineastul canadian James Cameron şi cu alţi investitori pentru a lansa un ambiţios joint-venture în domeniul explorării spaţiale şi al exploatării resurselor naturale, scrie Mediafax.

Potrivit aceluiaşi comunicat, compania nou înfiinţată "va combina sectorul explorării spaţiale cu cel al resurselor naturale", într-un joint-venture care ar putea aduce câteva "trilioane de dolari Produsului Intern Brut".
Publicaţia Wall Street Journal a anunţat vineri că Planetary Resources va explora fezabilitatea exploatărilor miniere pe asteroizi, un concept vechi de mai multe decenii.
"Această companie inovatoare va crea o nouă industrie şi o nouă definiţie pentru «resurse naturale»", se afirmă în acelaşi comunicat.
Directori de la Google şi James Cameron au înfiinţat o firmă de explorare spaţială

Facebook a raportat în premieră venituri în scădere, pentru primul trimestru al acestui an, semnal de încetinire a creşterii explozive de care s-a bucurat până acum cea mai mare reţea de socializare din lume, la cateva săptămâni înainte de cea mai mare ofertă publică iniţială din industria IT, notează Mediafax.

Compania a arătat că scăderea veniturilor a fost cauzată de trendurile sezoniere din advertising.
Unii analişti de pe Wall Street nu se aşteptau la declin.
"A fost o frânare mai rapidă decât ne-am fi aşteptat. Nu contează cum priveşti problema: un declin atât de abrupt va fi motiv de îngrijorare pentru investitori pentru o companie percepută a fi în creştere rapidă, care caută o valoare ridicată pe piaţă", comentează Brian Wieser, analist la Pivotal Research Group.
Premieră negativă pentru Facebook: Compania a raportat venituri în scădere în primul trimestru, motiv de îngrijorare pentru investitori

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioanaa Ioanaa
    Ce aveti maa? E ft tare serialu -.-
  • dan dan
    de acord, exrem de prost, dar ma rog, cred ca sunt destui care se uita, cred ca astia de pe la liceu bun botu. ce-mi place totusi ca promoveaza o muzica ok, macar atat.
  • Tabloidus Tabloidus
    O telenovela ieftina cu usoare accente sexuale cu minori, n-am reusit sa vad un episod intreg. Fara masina de PR a Pro-ului nu ramane nimic, e 0 (zero). Imi pare rau.
  • kiko kiko
    eu nu am inteles niciodata ce e cu serialul ala... nu am reusit sa ma uit mai mult de 2 minute... ba era cu o scoala de dans, ba era cu teo politista... am renuntat, telecomanda are muuuuulte butoane.

Trimite un comentariu

sus