Skip to main content

AUDIENŢE ROMÂNII AU TALENT: prima semifinală în direct

 

Prima semifinală transmisă în direct a show-ului Românii au talent a menţinut vineri, 7 aprilie, audienţa la peste două milioane de telespectatori în mediul urban.

Publicitate

La nivel naţional, audienţa s-a apropiat de patru milioane. Cifrele primei semifinale sunt sub săptămâna trecută, când ultimele preselecţii a adus cea mai bună audienţă de la lansarea show-ului, 2,7 milioane de telespectatori din mediul urban.

Datele, în continuare:

 • Emisiunea Românii au talenta fost urmărită, în medie pe minut, de 2,1 milioane de telespectatori din mediul urban (20,2 rating). Pe următorul loc a fost Antena 1, cu 228.000 de telespectatori, media pe minut.
  • Vârful de audienţă la nivel urban: 2,87 milioane de telespectatori (27,3 rating), la ora 22.13
 • Segmentul comercial: Din totalul publicului Pro TV pe intervalul Românii au talent, 1,12 milioane de telespectatori pe minut au fost din segmentul 18-49 de ani (20,6 rating pe acest target).

Audienţa posturilor TV vineri, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 2.125.000 de telespectatori (20,2 rating)
2. Antena 1: 228.000 (2,2)
3. TVR 1: 206.000 (2)
4. Antena 3: 192.000 (1,8)
5. Acasă TV: 174.000 (1,7)

La nivelul întregii ţări, aproape patru milioane de telespectatori erau în fiecare minut pe Pro TV, la Românii au talent.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Vârful la nivel naţional: 5,61 milioane de telespectatori, la 21.27.

Audienţa posturilor TV vineri, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, în mediul NAŢIONAL:

1. Pro TV: 3.898.000 de telespectatori
2. TVR 1: 515.000
3. Antena 1: 409.000
4. Antena 3: 278.000
5. Acasă TV: 252.000

Audienţa ediţiei de săptămâna trecută, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @ Cristi-> Frumos spus si adevarat. Totusi trebuie sa tinem cont ca divertismentul nu trebuie neaparat sa fie profund ( dar nici abisal ca blondele,plasele sau bendeac)
 • totusi scaderea audientei este mare pentru pro, in interval de o saptamana.
 • orice distribuitor de canale tv are cel putin 60 de canale in lista.de ce se limiteaza toata lumea la 3-4 posturi tv?cred ca doar atat le este educatia!!!
 • Nu inteleg fanatismul suporterilor. Atatea scuipaturi degeaba.
  Cine inca nu a priceput, pierde esenta. Pro TV a dezvoltat in timp un brand a specularii firii umane. Si nu prin crearea unor opere in timp, ci prin specularea unor emotii sau curiozitati pe termen scurt.
  Recunosc ca m-am uitat aprox o ora mai demult. Si da, m-a atras. Montajul, personajele alese, jocul actoricesc al gazdelor (juriu sau prezentatori). Foarte bine facut.
  Dar am constatat dupa acea ora ca a fost un timp petrecut placut dar vid, lipsit de orice profunzime. Exact ca o cina sau vizita in mall. Comparatia potrivita. Vitrine, arome, mirosuri, luciu - dar nimic nu este al tau si este ipocrit. Emotiile pe care le traiesti nu le tii minte si nu te hranesc nici macar cateva ore.
  Sper ca restul de 15 mil au gasit ceva mai bun de facut.
 • daca esti abonat la upc digital tv aseara puteai sa votezi si cu ajutorul telecomenzii :)
 • romanii se uita la post si nu la program. pe prima tv a fost salvati soldatul ryan, un film genial cu tom hanks si matt damon, dar totusi nu apare intre primele cinci posturi.
 • romanii au talent, o data-n viata si mumia revine. grea decizie :D
 • Se pare ca antena 1 s-a conformat situatiei.au avut cateva incercari lamentabile dar apoi au renuntat,se vede treaba ca mediocritatea nu mai prosteste telespectatorul.totusi as vrea sa se lanseze un canal tv care sa egaleze la calitate si profesionalism pro tv.asa am scapa de asa zisa televiziune de divertisment antena 1.
 • Fata de editiile trecute, cea de aseara a tinut cu o ora mai mult. Tineti cont de asta.
 • Eu am crezut ca celelalte posturi au revizie tehnica in intervalul 20.30- 24:00!!!

Trimite un comentariu

sus