Skip to main content

Raluca Mateescu, noul Head of MEC Interaction

 

Raluca Mateescu este, începând cu 18 aprilie, noul Head of MEC Interaction, divizia specializată de servicii online a MEC România. Raluca va coordona echipa de 8 membri ai MEC Interaction.

Publicitate

Raluca Mateescu îl înlocuieşte pe Marius Pahomi, care conduce acum o nouă agenţie numită Conversion Marketing.

Înainte de a se alătura echipei MEC, Raluca a lucrat în ultimii doi ani la OMD România ca Account Manager, unde s-a specializat pe strategii de media integrate, inclusiv pe campanii online pentru Vodafone România şi Mars România.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Despre MEC România:

  • Serviciile MEC includ analiza profilului consumatorului şi ROI, consultanţă şi strategia planificării comunicării integrate, cumpărare şi planificare media, digital, cercetare, consultanţă în proiecte sportive, de divertisment şi cauze sociale precum si oportunitati de comunicare pe piata de retail.
  • Cu aproape 5.000 de angajaţi care lucreaza pentru clientii locali, regionali si globali, in mai mult de150 de birouri, din 84 de tari, MEC este membru co-fondator al GroupM, grupul de investiţii media din cadrul WPP.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus