Skip to main content

VIDEO. Stelian Tănase: "Am ajuns în televiziune datorită lui Sârbu"

 

"Îi datorez lui Sârbu faptul că prin el am început să fac televiziune", a declarat Stelian Tănase într-un interviu pentru Paginademedia TV.

Publicitate

"Mi-a oferit să scriu un scenariu despre căderea regimului comunist la zece ani după căderea regimului comunist. Am început să scriu scenarii şi apoi el m-a chemat la nişte emisiuni şi m-a văzut Antena şi m-au invitat şi ei", povesteşte el.

[pgvideo mediadirect|data=HQIJDAUNCA==&app=FlUZRhMBCgICDhEJDAU=&str=X1VVW05UXV1VUFsAFVBTMhAMHgwCGjIxBQcAFwxcCBNA&resize=false&fullscreen_size=640x360&startPoint=2788&endPoint=2885


|2010/09/Stelian-Tanase-Adevarul.jpg|Stelian Tanase: Am ajuns in televiziune datorita lui Sarbu /]

Detalii, în continuare:

Stelian Tănase îi este recunoscător lui Adrian Sârbu, însă au existat şi lucruri care l-au nemulţumit de părintele Pro TV.

"Controla foarte atent cine vine, avea grijă să spună cam ce să spui, dar prin alţii. Controla foarte mult lucru ăsta, dar îi sunt recunoscător pentru că pe de altă parte avea şi o viziune mai dezvoltată decât a altora pe care eu i-am cunoscut mai târziu, despre ce înseamnă televiziune. Avea viziunea unui produs de televiziune mai mult decât alţii care au improvizat", a mai spus Tănase.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Cum s-au despărţit?

Ne-am despărţit în condiţii destul de proaste. Nu ne-am certat. Dar serialul respectiv nu s-a mai făcut, iar eu am rămas cu munca făcută. Şi nici nu mi-a spus că nu se mai face. El voia să ia bani de la BBC. Şi mi-am dat seama că trecând timpul nu se mai face pentru că ieşisem din calendar. Şi nu mi-a plăcut asta.

Trebuie să fii gentleman şi la ştiri bune şi la ştiri proaste. Nu dispari în ceaţă. Mai sunt şi alţii. şcoala de la Pro TV este şi la Realitatea. Enache are stilul ăsta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    hahahah, e tare aia cu greselile gramaticale... inseamna ca stelica scrie la fel cum vorbeste...
  • Sorin Avram Sorin Avram
    Cam asa a fost, am lucrat si eu la acel mega-giga-super-serial, am lins cateva luni praful de pe colectiile Gazeta Wiborcza sau Rude Pravo (omoloagele Scanteii din Polonia si Cehoslovacia) din Biblioteca Academiei, ca sa ma trezesc pana la urma cu un sut in cur de la Padishah. Nu stiam ca Sarbu voia sa vanda mega-serialul la BBC, dar am auzit insa ca a luat bani frumosi de la CNC. Pana la urma, serialul a fost difuzat intr-o versiune mai saracuta la Antena 1.

    Inca mai pastrez dosarul cu scenariul scris de Stelian Tanase. E plin de greseli gramaticale.

Trimite un comentariu

sus