Skip to main content

SURPRIZĂ: Meciul Steaua – Vaslui de pe GspTV a bătut Steaua-Vaslui de pe Antena 1!

 

PREMIERĂ: GspTV a fost, vineri seară, surpriza serii. Cu meciul Steaua – Vaslui, postul a fost, ieri, 20 aprilie, în primile poziţii în topul clasamentelor de audienţă, pe un interval în care s-a bătut cu Românii au talent (Pro TV).

Publicitate

Surprinzător, conform datelor de audienţă, GspTV a fost peste Antena 1 care transmitea ...acelaşi meci. Diferenţa este foarte mică la nivel urban (au fost cam la egalitate), dar este vizibilă la nivel naţional.

Cât a făcut meciul pe Antena 1 şi cât pe GspTV, în continuare:

Datele de audienţă arată că, în mediul urban, meciul Steaua - Vaslui a fost urmărit, în medie pe minut, de 648.000 de telespectatori pe GspTV. În acelaşi timp, 647.000 de telespectatori urmăreau acelaşi meci, dar pe Antena 1.

Poziţia GspTV este o premieră în măsurătorile de audienţă.

Clasamentul posturilor TV pe intervalul întregii partide (fără pauza dintre reprize), în mediul URBAN

1. Pro TV: 1.660.000 de telespectatori (15,8 rating)
2. GspTV: 648.000 (6,2)
3. Antena 1: 647.000 (6,2)
4. Acasă TV: 300.000 (2,9)
5. Antena 3: 193.000 (1,8)

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

La nivelul întregii ţări, diferenţa dintre meciul transmis pe GspTV şi Antena 1 (cu aceeaşi partidă) este mult mai vizibilă: aproape 80.000 de telespectatori.

Cifrele arată că, an fiecare minut, 1,1 milioane de telespectatori de la nivelul întregii ţări urmăreau meciul la GspTV, iar 1,03 milioane se uitau la Antena 1.

Clasamentul posturilor TV pe intervalul întregii partide (fără pauza dintre reprize), la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 3.211.000 de telespectatori
2. GspTV: 1.108.000
3. Antena 1: 1.031.000
4. TVR 1: 494.000
5. Acasă TV: 412.000

Foto: GSP

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    GSP TV nu mai e de mult pe Digisatelit. ratingurile Antenelor sunt in picaj liber dupa oprirea transmisiei pe Digisatelit...acum se vede clar ce mare acoperire nationala au "ligheanele" RCS@RDS...
  • audientele lu' peste audientele lu' peste
    Nu cred in chestia cu transmisia mai buna sau cu scosul din grila dth a A1. Mai degraba inca o dovada ca audientele se masoara dupa ureche.
    Cineva remarca ca, daca aduni cele 2 , a1 si gsp, ai o super audienta, ceva ce nu vezi decat rar la steaua dinamo sau la mai stiu eu ce derbii.
    Greu d ecrezut ca la acest meci s-au uitat 1,4 milioane de telespectatori, in medie urban si 2,2 milioane in medie pe national.
    Daca era ai A1 pe DTH te pomenetsi ca aveau vreo 4 milioane pe national...hai sa fim seriosi.
  • john john
    De parca sta cineva la tara sa seteze imaginea. Halal explicatie ai gasit.
  • iuliann iuliann
    atunci aduna si PRO TV-ul cu ACASA
  • Synned Synned
    gresit silviu...gsp inca e in grila de programe...acolo am vazut yo meciul aseara...si inca merge si la ora asta...sper ca celelante antene sa ramana cum sunt acuma..adica in loc de a1 e PROTV si in loc de a3 e ACASA GOLD...NICE!
  • hansoloro hansoloro
    oare pe cand a1 hd si gsptv hd oare se poate
  • Silviu Silviu
    Asta în condițiile în care nici GSP, nici Antena 1 nu se mai văd pe DTH RCS... Așa e, uitasem.
  • florin florin
    petrisor sunt de parere ca audienta medie a meciului trebuie sa cuprinda si pauza publicitara. iti respect opinia dar pune si audientele medi tuturor televiziunilor fara pauzele de publicitate.
  • Andrei Andrei
    Nu este nici o surpriza. Diferenta vine din modul de transmitere a imaginii. Oricum imaginea a fost mediocra (fara rezolutie), Antena 1 a transmis-o intr-un format cu benzi negre care mai scadeau la randul lor rezolutia pe cand GSP a aleas o varianta mai buna. Bref, ducpa cei setai LCD-ul sa se vada pe tot ecranul transmisia GSP se vedea o idee mai bine ceeace conteaza atunci cand imaginea este proasta.
  • Silviu Silviu
    Pai asa a fost promovat, impreuna. Bravo lor. Asta inseamna ca GSP si Antena 1 au avut impreuna 12,4 rating pe urban, adica cu 3,4 mai putin decat PRO TV.
  • eugen eugen
    gsp tv nu a fost scos din grila de cablu digi satelit? daca nu atunci se intelege de unde vine audienta.

Trimite un comentariu

sus