Skip to main content

31 Mai. Lăzescu vorbeşte despre criza din TVR

 

LĂZESCU VORBEŞTE DESPRE PROBLEMELE DIN TVR. Şeful TVR, Alexandru Lazescu, spune într-un interviu pentru HotNews.ro că nu crede că actualul Consiliu de Administraţie va rezista votului din Parlament pe rapoartele de activitate ale televiziunii, vot pe care îl consideră "strict politic".

Publicitate

El spune că i-a adresat premierului Ponta un memoriu prin care îi cere sprijin pentru deblocarea conturilor de către ANAF, că nu a primit incă un răspuns, dar că ANAF "priveşte cu înţelegere" situaţia. El descrie blocajul actual din instituţie şi cauzele lui, care, spune el, datează din mandatul Valentin Nicolau.
VIDEO INTERVIU Lăzescu, şeful TVR: Nu cred că actualul CA va rezista votului din Parlament / I-am trimis un memoriu premierului Ponta cerându-i sprijin în cazul ANAF / A trebuit să gestionez o criză majoră din prima mea zi la TVR


FAVORIŢI LA ŞEFIA TVR. Lucia Hossu Longin şi Stejărel Olaru se numără printre numele vehiculate pentru preluarea şefiei SRTv, având în vedere iminenţa discutării raportului de activitate al TVR în Parlament şi posibila respingere a lui, fapt ce echivalează cu demiterea preşedintelui-director general, Alexandru Lăzescu, scrie Mediafax.

USL ar fi negociat deja preluarea conducerilor Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi a Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), au declarat surse. Astfel, Televiziunea Română ar urma să revină PNL, în timp ce Radioul Public ar reveni PSD.
Lucia Hossu Longin şi Stejărel Olaru, printre numele vehiculate pentru preluarea şefiei TVR


ZÂNA TREZEŞTE ROMÂNIA. Andreea Marin spune că emisiunea Trezeşte România, pe care o va realiza la Realitatea TV, este după un model CNN şi va prezenta oameni simpli care pot mişca lucurile, scrie Adevărul.

Cum a venit colaborarea cu Realitatea? “A fost o ofertă bună pe care mi-au făcut-o. Mi-au lăsat libertatea de-a alege ce vreau să fac. Aveam demult această idee. A fost gândită o campanie, nu un program de televiziune. Eu am spus că nu-mi doresc să devin angajatul unei televiziuni, dar aş putea să fac un proiect punctual, experimental. Aşa am venit unii către alţii, ne-am unit gândurile şi am văzut că suntem pe aceeaşi lungime de undă.”
Andreea Marin Bănică, realizatoare TV: „Căutăm români puternici“


AL JAZEERA ÎN CASĂ NOUĂ. Postul de televiziune Al Jazeera, care îşi are sediul central în Qatar, se află în negocieri avansate pentru a se muta în turnul Shard din Londra, cea mai înaltă construcţie de tip zgârie-nori din Europa Occidentală, scrie Mediafax.

"Perspectiva pe care o vor avea asupra Londrei va fi un fundal extraordinar pentru emisiunile lor", a declarat o sursă citată de Reuters.
Postul TV Al Jazeera ar putea să îşi mute sediul central la Londra


VODAFONE ARE O NOUĂ CAMPANIE. Vodafone România, al doilea operator de teleFonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat o nouă campanie de brand, despre încrederea în mai bine, scrie Wall-Street.ro. Mesajul campaniei este “Vodafone aduce împreună oamenii care cred în mai bine. Împreună suntem mai puternici”.
Noua campanie a pornit de la proiectele susţinute de operator în domenii precum sport, educaţie, caritate, cultură, societate civilă
Vodafone lanseaza o noua campanie de brand


ZUCKERBERG, CU UN MILIARD MAI SĂRAC. Averea lui Mark Zuckerberg (28 de ani) a scăzut marţi la 14,7 miliarde dolari, de la 16,2 miliarde de dolari vineri, dupa scăderea acţiunilor Facebook cu aproape 10% pe piaţa Nasdaq, la 28,84 dolari, scrie Wall-Street.ro. Zuckerberg iese astfel din topul celor mai bogaţi 40 de oameni din lume.
Zuckerberg iese din top 40 miliardari, dupa scaderea actiunilor Facebook


SKOL VREA SĂ EVADEZE DIN COTIDIAN. United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a investit 2 milioane de euro în campania de imagine pentru brandul Skol, desfăşurată pe principalele posturi TV naţionale, print, outdoor şi on-line, potrivit DailyBusiness.ro. Campania de imagine, adresată bărbaţilor, mizează pe evadarea din cotidian.
Campanie media de 2 milioane euro pentru brandul Skol


CEI MAI CITAŢI. Portalurile Hotnews.ro, realitatea.net, posturile TV Antena 3, PRO TV şi cotidianul Evenimentul zilei au fost cele mai citate produse media, în perioada 19 aprilie – 18 mai, potrivit unui studiu realizat de mediaTrust România, potrivit DailyBusiness.ro. Cele mai citate media au fost portalul hotnews.ro, cu 59 de menţiuni şi realitatea.net, cu 37 de menţiuni.
Hotnews, Realitatea si Antena3, cele mai citate instituţii de presa


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus