Skip to main content

Cameră foto durabilă cu rezoluţia de 12 MP

 

Publicitate

Olympus va lansa în iunie o cameră foto compactă durabilă cu rezoluţia de 12 megapixeli. Modelul TG-1 va avea zoom 4x, ISO pînă la 6.400, înregistrare video la 1080p şi un ecran OLED de 7,62 cm.

Aparatul rexistă la praf, şocuri şi poate fi scufundat în apă pînă la 12 metri. Are un sistem GPS cu o eroare de maximum 10 metri şi un compas.

Prin acest model de aparat foto, Olympus demonstrează că se poate realiza un echilibru între performanţe şi preţ în categoria camerelor compacte durabile.

Preţul anunţat pentru acest produs este de 400 de dolari.

Foto: The Verge
Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oracle Fusion Technical Training Oracle Fusion Technical Training
    Thanks for the informative article. Unogeeks is the top Oracle Fusion Technical Training Institute, which provides the best <a href="https://unogeeks.com/oracle-fusion technical-training"> Oracle Fusion Technical Training </a>
  • Ruxandra Ruxandra
    Olympus face numai pocnitori de camere care fac fotografii slabe calitativ.
  • Andrei Andrei
    Camera continua o linie destul de lunga de produse. Daca tot ati abordat acest subiect ati putea arata ca diferentele fata de modelul anterior constau in tipul opticii obiectivului si intr-un supliment de 2m adancime la scufundarea in apa. Acest ultim aspect nu este o imbunatatire, pentru snorkling ajung 5m iar pentru diving sunt necesari 30.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Aveți dreptate, mulțumesc pentru precizare. Dar ar fi fost frumos din partea lor să includă chiar un compas în aparat :-)
  • Dan Dan
    ...iar compas e scula aceea de la geometrie cu care se trasează cercuri şi se măsoară unghiuri.
  • Dan Dan
    În limba noastră strămoşească, compas înseamnă busolă. :)

Trimite un comentariu

sus