Skip to main content

Capatos, în faţa CNA: N-am nimic de comentat în apărarea mea. Două miliarde amendă cadou de ziua lui

 

Daniel Capatos, azi, în faţa CNA:"Nu am nimic de comentat în apărarea mea." Antena1 a încasat o amendă de 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi) pentru mai multe ediţii ale emisiunii Un Show păcătos cu Capatos.

Publicitate

"Regret această emisiune. Cred că este prima emisiune în cele nouă sezoane de o asemenea violenţă. N-am nimic de comentat în apărarea mea", a spus Dan Capatos despre emisiunea semnalată de paginademedia.ro.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat această decizie pentru mai multe emisiuni difuzate de Antena1 în perioada marti-mai 2012.

Carmen Hara l-a reclamat pe Capatos la CNA

Consiliul a luat în discuţie emisiunile lui Capatos şi ca urmare a unor reclamaţii venite din partea prezicătoarei Carmen Hara.

Aceasta spune într-o reclamaţie că în emisiunea Un show păcătos cu Capatos s-au făcut o serie de afirmaţii defăimătoare la adresa ei şi i s-a încălcat dreptul la viaţa privată.

Iată câteva exemple de violenţe verbale folosite în emisiune:

În direct, telefonic, a intervenit în emisiune Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra, în ediţia din 26 aprilie.

Dan Capatos: Credeam că o să dorească şi doamna Carmen Harra să dicute cu noi pentru că…
Alexandra Harra: Nu, nu prea are chef să vorbească cu aşa jeg de om.
Mara Bănică: Se cacă mă-ta, nu?, dacă mă iei cu jeg.
Dan Capatos: Vă rog, vă rog! Gata! Gata! Gata!
Mara Bănică: Înseamnă că se cacă (neintelgibil) Păi cine-i jeg?
Dan Capatos: Mara! Mara! Mara!
Mara Bănică: Băi balenă împuţită, nesimţită!
Dan Capatos: Gata, Mara!

Capatos îşi apăra Show-ul păcătos în faţa CNA

"E o onoare să fiu aici şi de ziua mea. Doamna Carmen Hara este prezentată ca fiind futurolog, niciodată ca artistă.

Predicţii făcute de aceasta: Geoană va fi preşedinte, Anca Parghel se va vindeca de cancer, Mădăşina Manole nu s-a sinucis. E clar că este o clarvăzătoare impostoare. Asta am vrut să demonstrăm.

Se pare că singurele lucruri decente pe care Carmen Hara a ştiut să i le insufle fiicei sale au fost o serie de injuraturi de Ferentari.

Nu văd de ce aş fi pus la zid. Pe problemele de limbaj cred că am făcut tot ce se putea face pe o emisiune, am oprit microfoanele, am cerut publicitate.

Dacă există situaţii în care se sare calul, nu cred că mi se poate imputa ca am stat pasiv sa ascult acele lucruri."

Dan Capatos, despre emisiunea semnalată de paginademedia.ro aici:

"Nu aceasta este linia show.ului. Este o ediţie specială, în mod negativ, regret această emisiune.

Cred că este prima emisiune în cele nouă sezoane de o asemenea violenţă. N-am nimic de comentat în apărarea mea."

Ce au spus membrii CNA?

Chritian Mititelu, membru CNA:

"Dumneavoastră păreţi să vă distraţi. Cineva ar trebui să modereze emisiunea."

Dan Capatos, realizator Antena1:

"Da, nu cred că e vreo problemă că mă simt bine la locul de muncă. Sper ca şi dumneavoastră sa vă distraţi în aceste şedinte.

Alexandru Jucan, membru CNA:

Dar pe noi când ne invitaţi în emisiune?

Dan Capatos, realizator TV:

În emisiunea de luni vă invit pe toţi!

 Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA: 

"Emisiunea este ceva incredibil, chiar şi Capatos a recunoscut, motiv pentru care vă propun amenda maximă de 200.000 de lei.

Christian Mititelu, membru CNA:

"E o jignire adusa deminitatii umane şi celor care se uită la aceste emiiuni."

Mircea Valeriu Deacă:

"Camera se îndreaptă către cel care urmează să aibă un limbaj injurios. Deci e o manipulare video."

Avocatul lui Carmen Hara:

Clienta mea a fost supusă unui linşaj mediatic. Antena1 s-a prezentat în America pentru a realiza un material despre prosperitatea românilor din America.

Antena 1 a folosit acest material video într-un cu totul alt scop, imaginile au fost difuzate la Acces Direct, fără consimţământul lui Carmen Hara.

Înregistrarea video de la casa prevăzătoarei Carmen Hara din America au fost folosite şi în emisiunea Un show păcătos cu Capatos.

Avocatul reclamantei Carmen Hara a mai spus că Antena1 a încălcat, prin emisiunea Un show păcătos, dreptul acesteia la imagine şi demnitate.

O mostră de la Capatos

Săptămâna trecută, cititorii site-ului au trimis la rubrica PaginaTAdemedia secvenţe extrem de violente din emisiunea lui Capatos, pe care Paginademedia.ro le-a grupat sub titlul "O mostră de Jeg TV" . Şi fragmentele în cauză au fost analizate azi la CNA.

Scandal la Capatos

[jwplayer mediaid="49109"]

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ani Ani
    Da! Bine! Sa zicem! Dar daca CNA-ul ar fi mai activ un pic, poate ca, totusi, mizeriile astea ar disparea definitiv de pe ecran. NU se poate ca micutii nostri sa priveasca astfel de dovezi de imbecilitate si nimeni sa nu faca absolut nimic. Nu sunt de acord cu cenzura, dar ca sa aud asa ceva nu trebuie sa platesc abonamente la cablu. Asta e dovada ca orice jeg ordinar poate fi moderator de televiziune, pentru ca nici limbajul lui Capatos sau al altora ca el, nu este mult mai elevat. Ma intreb ce scoala de televiziune or fi terminat astia? Poate ca e momentul sa terminam cu mizeriile astea de doi lei care umplu spatiul de emisie, si nu numai, si sa incepem sa prezentam emisiuni culturale nu discutii de mahala.
  • irissa irissa
    scarba maxima.... vorbe urate, mahala si show prost. Capatos e un fel de codos al presei de proasta factura, iar Mara B e platita frumos sa latre pacatos.
  • ileana ileana
    Afffara... cu tot Felix TV cu tot ! Ne-am saturat de nenumaratele minciuni si instigari ale Antenelor ! Ce dracu , doar nu ne-am tampit cu totii !
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Pai daca Mara Banica e atit de vulgara, ar trebui sa plateasca amenda asta. Daca nu o plateste, sa o plateasca dom' Capatos, de destept ce e ca o cheama permanent in emisiune...
  • hooly 83 hooly 83
    petrisor ,capatos este un mare mincinos el a spus in fata CNA-ului ca ia scapat din mana emisia si e pt prima oara din x sezoane cand se intampla asta uite aici o noua monstra din ce se intampla in "show-ul " lui
    http://youtu.be/8nd5iMuMrNI
  • soldepace soldepace
    si la alte posturi tv au fost derapaje ale invitatilor dar nu s-au luat asemenea masuri drastice..si pana la urma nu amenzile rezolva problema. poate ca data viitoare se va intampla la alt post tv. ar trebui ca presa sa se reconsidere. incepand de la stirile protv cei ce au inceput...
  • vendetta vendetta
    Capatos are fanii lui, pentru ca audienta face.
  • urbanreality urbanreality
    Carmen Hara sau Harra?, Mădăşina Manole ???????????? putina atentie domna :)
  • aidan aidan
    eu nu iubesc institutia CNA in forma actuala dar limbajul odios trebuie taxat! scursorilor societatii trebuie sa li se interzica sa faca ce stiu ei sa faca, mai bine si mai bine,ca la usa cortului! maine, poimaine scot si sisul in direct, ca doar fac rating!sper ca acesti bani sa nu fie prea multi si sa fie amanata plata sine die prin procese.un ecran tv a fost si din nefericire ramane, un etalon, un exemplu. ce inteleg cei fara educatie dintr-o emisiune ca cea amendata cu 2 miliarde?cA E COOL SA INJURI, SA JIGNESTI SA FII ABJECT! sa ameninti si sa te porti monstruos! pentru asa ceva merita 2 miliarde amenda! pentru ca gadea l-a facut nesimtit pe duta care a lasat oameni in metastaza fara tratament NU!in sinea mea am gandit la fel! sper ca si duta sa plateasca pentru raul facut celor cu cancer!
  • hooly83 hooly83
    in sfarsit cna-ul a demonstrat ca nu doarme
  • vlad vlad
    Intrebare legitima : De ce trebuie sa existe o institutie ca CNA-ul?

Trimite un comentariu

sus