Skip to main content

E oficial! OTV nu se mai închide pe 29 mai

 

Curtea de Apel București a decis în ședința de ieri să anuleze cea de-a treia decizie CNA din 24 aprilie de a înjumătăți licența OTV cu 36 de zile. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Publicitate

Totodată CNA va fi obligat să plătească cheltuielile de judecată de 14,6 lei. OTV-ului îi mai rămân celelalte două sancțiuni de înjumătățire a licenței cu șase, respectiv trei luni.

Instanța a suspendat cu două săptămâni în urmă sancțiunea de înjumătățire cu șase luni a licenței OTV, până la soluționarea unui alt dosar, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Firma Ocram a deschis un dosar de anulare a sancțiunii de șase luni și la Tribunalul București, dar are un asemenea dosar și la Curtea de Apel.

Licența OTV a fost înjumătățită de trei ori până acum, pe 27 aprilie cu șase luni, pe 10 aprilie cu trei luni, iar pe 24 aprilie a mai rămas cu doar 36 de zile de licență. În toate cele treo situații, postul de televiziune a fost sancționat pentru publicitatea politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • eu cred ca, daca hotarirea luata in plenul CNA a fost corecta si legala, aceasta institutie are juristi prosti pregatiti si pe care ii plateste degeaba...
  • Se pare ca instanta de judecata interpreteaza altfel legea. Si daca tot e permis orice, iar deciziile CNA sunt intoarse de instante, de ce n-ar face OTV ce doreste, pana nu mai poate? As fi tare curios sa vad motivarea instantei...
  • CNAul a ramas pe post de sperietoare "Bau-Bau" doar ptr posturile de televiziune mici din provincie...cei din Bucuresti au avocati buni si il calca in picioare. in timp ce la televiziunile serioase de stiri, Realitatea, RTV, DigiNews, vedem dispute electorale echilibrate cu candidati de la toate aliantele si partidele politice, la OTV, in continuare, in fiecare seara, cite 4 - 5 ore asistam la lansari de sute de candidati PP-DD din toata tara...e plin studioul de atita gloata pestrita iar pe banda curge programul deplasarilor in provincie ale lui DD. nu se intilnise CNAul cu televiziunile si facuse recomandari? da ce, OTVul e stat si stat!?

Trimite un comentariu