Skip to main content

O NOUĂ FAȚĂ: Paginademedia.ro se relansează de Ziua Mondială a Libertății Presei

 

 

Publicitate

La mulți ani de Ziua Presei! Paginademedia.ro se relansează azi, într-o zi specială pentru mass-media și se prezintă în fața cititorilor cu un nou design, cu o variantă dedicată pentru mobil și cu noi rubrici, precum PaginaTAdemedia.

Noutățile, în continuare:

Dincolo de de noile canale de comunicare, de politicile de marketing şi de tot felul de alte strategii, conținutul, ideea sunt mai presus de tehnologiespunea, acum trei ani și jumătate, la București, Carlo Campos, un specialist internațional în media. Paginademedia.ro abia se lansase și a fost fidelă acestei axiome, iar conținutul a fost “motorul” site-ului în toți acești ani. Iar conținutul rămâne, în continuare, pe primul loc.

Combinat însă cu tehnologia, conținutul capătă noi valențe. De astăzi, de Ziua Presei, Paginademedia.ro vine într-o formulă grafică nouă, cu o variantă dedicată pentru mobil, cu o optimizare a interacțiunii cu rețelele sociale și cu o serie de rubrici precum PaginaTAdemedia, IT&Gadget sau Presa de azi.

Ce aduce nou site-ul Paginademedia.ro:

DESIGN

 • Un design nou, dinamic, ușor de parcurs, adaptat nevoilor Paginademedia.ro de a acoperi toate zonele comunicării.
 • Producțiile video-multimedia au un rol important în noul format al site-ului.
 • Designul site-ului, dar și funcționalitățile acestuia, au fost dezvoltate de compania Infinit Solutions.

RUBRICI NOI: Presa de azi și IT & Gadget

PRESA DE AZI, punte între online și presa scrisă

Paginademedia.ro trasează o punte între presa tradițională, pe hârtie și noul mediu online. Cititorii online pot vedea, în fiecare zi, cum arată prima pagină a ziarelor tipărite care apar în fiecare zi în România.

Prima pagină a ziarelor se vede printr-un simplu click. Primele pagini ale ziarelor sunt puse la dispoziția Paginademedia.ro de compania de monitorizare Media Image.

IT & Gadget

Zona de IT & Gadget este în continuă dezvoltare. Paginademedia.ro își propune să-și țină cititorii la curent cu ultimele noutăți și să testeze, pentru ei, Gadgeturile de pe piață.

Rubrica este realizată de George Hari Popescu, jurnalist cu experiență în domeniul tehnologiei și internetului la titluri precum TVmania și Evenimentul zilei.

MOBIL

Paginademedia.ro are o variantă special dezvoltată și optimizată pentru telefoanele mobile. Versiunea pentru mobil are un design nou, în ton cu versiunea web și a fost dezvoltată de compania Infinit Solutions.

PAGINA TA DE MEDIA

Paginademedia.ro oferă posibilitatea cititorilor de a împărtăși ce au observat în tumultuosul peisaj media din România.

Ai văzut vreun titlu interesant? Un articol care merită citit? O gafă sau o bâlbă de pe TV? O reclamă? O știre care ți-a atras atenția în mod plăcut sau mai puțin? Un posibil derapaj? Simți nevoia să împărtășești ce ai văzut? Ai făcut o poză interesantă? Scrie la PaginaTAdemedia ce ai observat și încarcă fotografiile și filmele!

Nu în ultimul rând,

ECHIPA:

Paginademedia.ro și-a completat echipa în acest an, cu un nou redactor – Iulia Bunea, cu experiență la publicații precum Capital și Adevărul și cu un Director executiv – Melania Ulici.

Melania Ulici are o experiență de peste 13 ani în marketing, din care aproape zece ani ca Marketing Manager la Edipresse A.S. Vezi Echipa completă.

Paginademedia.ro, relansare de Ziua Presei

Arată-ne știrile, la PaginaTAdemedia

Prima pagină, la Presa de azi

Paginademedia.ro, o nouă versiune pentru mobil

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • nu ma da pe spate. e prea incarcata prima pagina cu de toate...parca ar fi un ghiveci...fara suparare...
 • Cu toate schimbarile facute inca mai exista drawbacks. Si anume, atunci cand afisati date de audienta de ce nu le si vizualizati? Va lipseste un specialist in Data Visualization. Dati un search pe Google, respectiv folosind cuvintele cheie 1) Data driven journalisme and data visualization si apoi 2) Data Journalisme Handbook.
 • aceste sectiuni sunt scrise cu o culoare inchisa, la fel ca si fundalul...deci nu prea sa vad ok.
  Audiente
  Statistici
  Derapaj
  Pagina de epoca
  Coduri deontologice
  Echipa
  in rest...respect :)
 • Foarte frumos! Se vede ca te preocupa cititorul in primul rand.Daca te-ar preocupa mai tare ideea de baza a jurnalistului,ai putea renunta la oblojirea unor oameni ca Oancea.Nu zic sa dai in cap,prin comentariile aparute dar nici nu le ...ascunde sau mai rau,sterge!Atentia imi este marita si voi continua sa postez nu numai pentru verificare.
 • Din perspectiva un designer web, situl tau este exact contrar opusul unui site web in 2012.
  Un simplu "Save Page As" mi-a descarcat mai bine de 2MB din situl tau. Pe mobil e groaznic. De fapt inutilizabil. Nu se pun jpg-uri de peste 300kb. Exista optimizare. Nu poti incarca jquery de 3 ori. Timthumb nu se mai foloseste. Scripturile se incarca dinamic si de pe situl google, daca se poate, nu local de pe serverul tau, mult mai incet decat datacenterele Google. Nu se fac 2 versiuni: desktop sau mobile, ci doar una pe principiile "responsive web design", care acopera mai toate situatiile posibile, inclusiv redimensionare de imagini - pentru ca de exemplu, situl tau nu merge pe tableta.

  Situl are doctype de html5, dar asta e singura legatura cu viitorul standard (unele scripturi sunt incarcate cu text/javascript, altele fara). Desigur, nu este valid xhtml.

  Oricum, nu are rost sa continui, dar oamenii aia ti-au luat banii degeaba pentru o tiganie. Nu credeam ca o tema Wordpress poate fi adusa in halul asta.

  Exista si o veste buna: este cea mai buna reclama negativa pe care si-o poate face o firma de web design. Pacat ca ai cazut tu victima.
 • Felicitari! Arata foarte bine site-ul, mult mai profi decat cu layout-ul anterior. In ceea ce priveste informatia, sper sa nu schimbi nimic la modul de abordare :) si astept cat mai multe stiri in exclusivitate, la fel ca si pana acum.
 • Draga Petrisor,

  ai facut gafa pe care o fac toti patronii de buticuri si/sau fabrici de pufuleti: le merge bine un pic si se gandesc ei sa schimbe ceva in imaginea firmei si fac un spot video care sa spuna asta. si cine sa apara in spot daca nu el, taranul...meltean. imi pare rau si e greu sa iti spun asta dar nu ai deloc o fata care sa iti vanda site-ul. ba din contra. inainte era mai bine. adica in poza nu ti se vedeau defectele din video.
 • FELICITARI.Ati realizat o PAGINA de nota 10 astept in continuare o TRANSPARENTA 100% in fata tuturor.Doresc ca P.M.sa fie un fel de PROCUROR al MASSMEDIEI Print/Audio/Tv din care FORURILE competente sa se AUTOSESIZEZE din articolele P.M Pe viitor am sa fiu cu ochii-n patru.P.S.Sampania o astept prin curier.La Multi Ani.

Trimite un comentariu