Skip to main content

PRESA DE AZI. De la sponsorii surpriză ai ziarelor la Elisabeta Lipă

 

Publicitate

Ziarele de astăzi îşi deschid ediţiile fiecare cu subiecte diferite. În afară de cele două cotidiane de sport, Pro Sport şi Gazeta Sporturilor, subiectele care ţin prima pagină a ziarelor sunt complet diferite.

Pro Sport şi Gazeta Sporturilor abordează pe prima pagină subiecte despre Steaua. Iată care sunt titlurile lor Grigore al Stelei - Pro Sport şi Doar Steaua trăieşte- Gazeta Sporturilor.

Adevărul vorbeşte pe prima pagină despre campioana Elisabeta Lipă care a învăţat carte ca să nu ajungă la sapă, Evenimentul zilei abordează un subiect în ton cu alegerile locale - Sponsorii surpriză ai partidelor, iar România liberă titrează pe prima pagină Noua filosofie în sănătate. Te asiguri pentru cancer, nu pentru răceală.

Un alt ziar care abordează un subiect de “sezon electoral” este Ring, cotidian gratuit controlat de Negoiţă, care scrie pe prima pagină George Ivaşcu Robert Negoiţă e singurul care are un program concret de construcţie.

Click pune pe prima pagină sânii fiicei Clejanilor, Cancan scrie că Zamfirescu se întoarce la vila de la Mogoşoaia cu altă femeie, iar Libertatea a descoperit-o pe fiica secretă a lui Andrei Zaharescu, noul purtător de cuvânt al Guvernului.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus