Skip to main content

PRESA DE AZI. Demisia ministrului Mang si efectele falimentului din Grecia, principalele subiecte

 

Publicitate

Presa quality vorbeşte pe prima pagină despre criza care loveşte Europa. Doua ziare quality vorbesc despre demisia ministrului Mang si doua despre efectele falimentului din Greciei.

Adevarul si Romania libera deschid editia de astazi cu subiecte care il vizeaza pe fostul ministru al Educatiei Ioan Mang.

Titlurile celor doua ziare generaliste: «Ministrul Mang, invins pe plagiat » (Romania libera) si Rezistenta « eroica » a ministrului Mang a durat noua zile (Adevarul).

Evenimentul zilei scrie despre efectele dezastruoase pe care le-ar avea intrarea in faliment a Greciei, in mod oficial, asupra Europei si implicit a Romaniei. Ziarul condus de Vlad Macovei isi incepe editia de azi cu titlul « A inceput numaratoarea inversa pentru UE ». Acelasi subiect este tratat si de Libertatea pe prima pagina, sub titlul « Ne indreptam spre dezastru ? ».

Click vorbeste pe prima pagina despre palatele facute de Liviu Negoita rudelor sale. Cancan scrie despre petrecerea data de fiul Magdei Catone acasa la aceasta.

Cotidianul gratuit Ring titreaza pe prima pagina « Cum s-au imbogatit fostii parteneri de afaceri ai Sulfinei Barbu » .

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus