Skip to main content

Valentin Nicolau, ales reprezentant al salariaţilor chiar de ziua lui

 

Publicitate

Valentin Nicolau şi Sorin Burtea au fost aleşi reprezentanţi ai salariaţilor Televiziunii Române în viitorul Consiliu de Administraţie (CA), în urma scrutinului desfăşurat ieri, 21 iunie, potrivit unei informări a Televiziunii Publice.

Valentin Nicolau a obţinut 1.400 de voturi, în timp ce Sorin Burtea a avut aproximativ 650.

Valentin Nicolau a fost preşedintele TVR până în 2005. Nicolau vizează, cel mai probabil, funcţia de preşedinte al Televiziunii Publice. Potrivit legii de funcţionare a TVR, preşedintele instituţiei este numit de către Parlament dintre membrii titulari ai Consiliului de Administraţie.

Tot astăzi Valentin Nicolau îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Mihai Rădulescu şi Ioana Popescu au fost desemnaţi membri supleanţi ai acestora, conform rezultatelor alegerilor.

Eventualele contestaţii pot fi depuse astăzi, până la ora 13.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    nimeni nu-i perfect! dintre nenumaratii pdegei de dupa 1990 nicolau a fost unicul care a avut grija si de noi, angajatii cu emisiuni pe post. ba, chiar a refacut cateva etaje ala turnului care aratau ca dracul, ca acum 55 de ani! aveam leafa unui sofer care vorbea cu este in loc de sunt pana la nicolau. a avut si el preferatii lui dar eu personal nu am resimtit chestia asta ca ceva cumplit asa cum am resimtit vreo 500(daac nu mai multi, ca aia de la personal merg pe blat) de preferati ai lui lazescu cu salarii de la 7000 de roni in sus! lazescu a adus o ARMATA! sper ca armata asta sa fie evaluata din punct de vedere profesional si sa plece de unde a venit!fara ea nu ajungeam in grota audientelor!prin urmare l-am votat pe unicul om care a parut interesat de noi, niste anonimi pentru el! voturile primite de el si cele primite de burtea sunt oglinda celor prost platiti si marginalizati 1400 in antiteza cu cei care o duc bine in tvr, 650.presupun ca printre aia 650 se ascund si niste trese de toata frumusetea.
  • Hash Hash
    Sictir, kiko !
    Am fost observator si pot spune ca daca cineva a stampilat pe blat buletine, e fost, cel mult, mama ta ascunsa in urna.
    Ori daca nu arunci cu rahat nu esti demn de seful tau cotrocenist ce face acelasi lucru de ani si ani ?
    Si ca sa revin, nici pe vremea lu' Nicolau nu era bine, isi pusese amanta, fata lu' Oficiu de Calcul, sa conduca TVR de nici cu masina nu mai intrai daca nu vroia ***** lu' aia, dar macar se vedea ceva stabilitate in fiantele TVR, dreaq ! Oamenii isi luau banii, pupaturile pro nu erau adanci ca acum, lucrurile mergeau relativ bine, iar TVR isi permitea investitii in care de reportaj, cladiri si mijloace auto.
    Ce-au facut astia ? Au furat toti banii si i-au ascuns in contracte cu terti ce mai au un pic si iau si tencuiala de pe cladiri, ca banii s-au terminat de ceva vreme...
  • kiko kiko
    pai valentin nicolau nu e director pe la intact? cum va fi reprezentantul salariatilor tvr daca e sef la o televiziune privata???? si ma indoiesc ca au fost peste 2000 de persoane la vot... probabil au votat 300-400 si de restul au stampilat intr-o veselie buletine de vot... pesede isi va pune omul la conducerea tvr. nicolau va veni, va schimba sefii de redactii si de departamente din tvr, va reface organigrama ca sa scape de fosti si va pune in functie alti pupinfundisti. peste 4 ani o sa vina ailalti si istoria se repeta...
  • Regia Regia
    Si noi, fostii angajati de la Nemira ne bucuram sincer ca Mobutu a ajuns iarasi la TVR . Poate ne da si noua salariile ...
    Fa sa fie bine , managerule , din aia 20 % pe care ii cereai pe vremuri la orice contract , macar o parte sa ne dai si noua , ca alt Sven Hassel nu mai prinzi.
  • Eric Eric
    Ai dreptate, Adi. Isi merita soarta cu varf si indesat! Oamenii astia sunt o turma de oi speriate si terorizate de o mana de tupeisti care ii ameninta cu tot felul de catastrofe, ei fiind, evident, solutiile salvatoare. "jurnalistii" din TVR sunt la fel de bine informati despre soarte institutiei ca si femeile de serviciu, ce sa mai zici de restul, miile de functionari si muncasi pentru care conteaza numai painica si concediul. O armata de eunuci in slujba... interesului public! Da, poate e timpul unei reforme radicale. Reforma asta insa nu o sa o faca politrucii trimisi in sinecuri sau cu misiune de imagine de catre partide!
  • Eric Eric
    Adi: ai dreptate. isi nerita soarta cu varf si indesat. sunt o turma de oi speriate, manate de la spate de o gasca de tupeisti incompetenti. lucreaza intr-o institutie media si nu au minimum de informatii. ma refer la asa zisii "jurnakusti" ca restul sunt vai si amar: painica si concediul. o armata de eunuci in slujba cetateanului. cred ca e vremea unei reforme radicale.
  • Horea Horea
    Eu cred ca la vot s-au prezentat doar sustinatorii lui Burtea si Nicolau.
    Majoritatii angajatilor TVR nu le pasa de buna functionare a acestei institutii!
    Daca adunam voturile celor doi "castigatori" rezulta un total de 2050 participanti la aceasta alegere. Eu unul NU pot sa cred ca-au participat atatia la vot!
  • Hash Hash
    Nicolau va trebuie sa dea masura increderii cu care a fost investtit de oameni.
    Ramane sa si poata !
  • Cetateanul turmentat Cetateanul turmentat
    Interesanta alegere! Un om din afara - reprezentantul salariatilor, si unul pe care-l blameaza toti din imterior - primeste atitea voturi! Asa va trebuie, teveristi fara cap! Ce semeni , aia culegi!
  • adi m adi m
    Burtea asta e peste tot. Angajatii din TVR isi merita soarta cu astfel de oameni.
  • Geo Geo
    Deci:Pleaca ai nostrii,vin ai nostrii.Pai acum catva timp,pe vremea lui Sassu,angajatii il blamau pe Burtea.Mi-e clar ce adunatura de la tara este acolo.Exact ca tatele din batatura care barfesc pe orcine oricand,de"amorul artei"

Trimite un comentariu

sus