Skip to main content

13 Iulie. Realitatea Media are un nou administrator judiciar: Euro Insol

 

REALITATEA MEDIA ÎŞI SCHIMBĂ ADMINISTRATORUL JUDICIAR. Firma Euro Insol a fost desemnată administrator judiciar al Realitatea Media de către adunarea creditorilor societăţii, care a avut loc joi după-amiază la sediul Realitatea TV, scrie Mediafax.

Publicitate

Firma Euro Insol a fost propusă de către creditori ai Realitatea Media să fie administrator judiciar al societăţii care deţine Realitatea TV, după ce la începutul lunii iulie Rovigo SPRL a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de renunţare la mandatul său ca administrator judiciar al Realitatea.
Firma Euro Insol a fost desemnată administrator judiciar al Realitatea Media


SĂFTOIU DESPRE LUCACI. Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, a declarat pentru Mediafax, referitor la numirea lui Claudiu Lucaci în funcţia de director interimar al Ştirilor TVR, că acesta este un ziarist cu multă experienţă şi va avea misiunea de eficientizare a activităţii Ştirilor SRTv.

"Suntem într-o perioadă în care jurnalismul de bună calitate trebuie să reprezinte cartea de vizită a Televiziunii Române", a spus Claudiu Săftoiu, precizând că speră ca "lucrurile să meargă din ce în ce mai bine" în această formulă cu Claudiu Lucaci în funcţia de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) şi cu Anca Lăzărescu Olteanu în funcţia de director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS.
Săftoiu, despre numirea lui Lucaci la şefia Ştirilor TVR: Este un ziarist cu multă experienţă


50 DE ANI DE LA PRIMELE IMAGINI PRIN SATELIT. În urmă cu 50 de ani, pe 12 iulie 1962, satelitul american Telstar transmitea primele imagini televizate îndirect dintre Statele Unite şi Franţa, inaugurând astfel epoca mondializării şi a telecomunicaţiilor planetare instantanee, scrie Mediafax.

Telstar-1, primul satelit de telecomunicaţii, construit de compania Bell Labs (ATT), a fost lansat pe 10 iulie de la baza spaţială Cape Canaveral din Florida, pentru a fi plasat pe o orbită eliptică ce varia între 950 kilometri şi 5.630 de kilometri de sol.
În formă sferică, cu o greutate de 77 de kilograme şi un diametru de 88 de centimetri, satelitul, care efectua o rotaţie în jurul Terrei în două ore şi jumătate, putea să asigure legături transatlantice doar pentru o durată de aproximativ 20 de minute, cât timp se afla deasupra Oceanului Atlantic.
Moment ISTORIC: 50 de ani de la primele imagini TV transmise prin satelit - FOTO, VIDEO


UN TABLOID ROMÂNESC ÎN TOPUL CELOR MAI VÂNDUTE ZIARE ALE LUMII. Ziarul Click se află printre cele mai bine vândute 100 de publicaţii din lume, depăşind publicaţii de renume precum The Guardian , Die Welt sau El Mundo, dupa ce s-a clasat pe locul 86 în top, scrie DailyBusiness.ro.
Click a intrat in top 100 cele mai vandute ziare din lume


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus