Skip to main content

Băsescu către Sebastian Ghiţă: „Multe contracte cu statul o să pierzi, băiatule”

 

Publicitate

„Oamenii zic că politica a împărţit societatea în două. Nu e adevărat, media a împărţit societatea în două. Acum ceva timp am primit un mail de la directorul RTV (n.r. - Sebastian Ghiţă) în care îmi cerea o discuţie, ”poate avem ceva de aranjat”, a declarat preşedintele suspendat Traian Băsescu într-un interviu din cadrul emisiunii Sub semnul întrebării, de la B1 TV.

Multe contracte cu statul o să pierzi băiatule, nu poţi să foloseşti banii statului ca să şantajezi”, a mai adăugat Traian Băsescu, citat de gandul.info.

Contactat de paginademedia.ro, Sebastian Ghiţă a refuzat să facă vreun comentariu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @felix- te simti bine cand etichetezi? iti creste respectul de sine? ti se mareste masa musculara? ti se limpezesc privirile? iti pari mai destept? l-ai infierat securistic pe cel care semneaza paul s? astepti o medalie? daca nu tine omul cu basescu musai sa tina cu usl? afla domnule ca omenirea e ceva mai complexa decat crezi matale. cred ca n-ai citit nici macar lecturile obligatorii din scoala. daca citeai aflai ca lumea nu merge pe principiul :"cine nu-i cu noi e impotriva noastra", ci dupa principilu extrem de simplu:"cate bordeie atatea obicee" fiecare individ e unic.
  • aidan aidan
    @tataee- am sute de cunostinte, sute de colegi, unul nu e spalat pe creieri! o fi din cauza ca au citit, de bunavoie, mii de carti?cititul dezvolta masiv inteligenta si rationamentul personal, nu colectiv! desi pare, nu suntem condusi de matca! prostiti pot fi doar cei fara cultura,sunt destui stiu, dar cei tineri mai au timp sa recupereze. radical inseamna de baza, fundamental,in intregime, complet si radicalizare se trage din radical. daca vrei sa spui ca toata societetea romana in intregime si in mod fundamental vrea ceva, altceva si e impartita intre doua partide, e firesc.nu ma sperie. chiar daca unii se incaiera intre ei. nu-i nici pentru prima nici pentru ultima oara. asa merge istoria.nimic nou sub soare. stiu asta din carti.
  • paul S paul S
    Felixe draga, eu sunt postac liber.
    Sunt propriul meu postac.
    Am comentat despre Basescu, nimic despre USL.
    De ce ai scris asta, atunci?
    Cum sa te percep?
    Ca Felix manipulatorul sau ca Felix prostutul ilogic?
    Merg pe prima varianta.
    Basisti, absentati la referendum!
    Nu legitimati lovitura de stat!
    Pastrati aprinsa flacara democartiei!
    Ne da afara din UE daca pica Basescu.
    USL il aduce pe Iliescu comunistul, care o sa va ia apartamentele si masinile si computerele si telefoanele mobile, ca sa bolsevizeze Romania si sa o uneasca cu Coreea de Nord.
    Uselistii fura mai mult, ca sunt mai falmanzi ca astia care au fost pana acum.
    Ponta e plagiator.
    Crin Antonescu e un somnoros si un chiulangiu.
    Celalalt Felix ii manevreaza pe toti si a furat conturile lui Ceausescu.
    Gadea, Badea si Ciutacu sunt slugile lui si vor sa puna mana pe justitie.

    In concluzie: basisti, stati acasa dupa cum vi s-a comunicat!

    Eu ma duc duminica la referendum, ca sa dau lovitura de stat.
    Fara niciun motiv, doar din spirit de aventura!
  • Felix Felix
    Paul S : postac USL dovedit .
  • CTL CTL
    Pentru ca e adevarat de aceea a refuzat sa fac vreo declaratie.
  • Tataee Tataee
    @aidan - sper ca glumesti. lumea e prostita non-stop. si, culmea, ii place lucrul asta. e usor, nu trebuie sa gandeasca. i se spune ce sa faca. radicalizarea asta a societatii ti se pare normala?
  • aidan aidan
    hal de exprimare pentru un presedinte, nu de CAP, ci de stat european! nu prea se deosebeste de vantu, doar ca basescu nu si-a permis sa adauge si cati a ingropat pe dealurile moldovei. cum poti afirma poblic asa ceva cand esti, inca, presedintele romaniei?! cum, mai, "baiatule"?a nu se crede ca-i pot de grija "baiatului" ghita!
    @tatee- nimeni si nimic nu-mi poate deforma mie, perceptia starii de lucruri din politica romaneasca. pot sa ma uit la toate posturile din romania si tot cu CAPUL meu voi gandi! cum poti sa ne jignesti sugerand ca ne formam opiniile din ce auzim si vedem la televizor? poate dumneata, eu sigur NU! mie imi e de ajuns sa ma uit in jurul meu, pe strada, la serviciu si acasa.si stiu cu precizie despre ce este vorba.
    @paul s -eu nu cred ca tot ce se intampla este pentru prefacutul ala de nastase. nici vorba!zgariat pe ceafa si in puscarie nastase a iesit de buna voie din politica.ce se intampla acum a inceput in iarna asta, "iarna vrajbei noastre" pentru cunoscatori.daca nu murim, mai vorbim.
  • paul S paul S
    eu cred ca l-am inventat chiar eu.
    daca a aparut si la antena 3, nu l-am plagiat.
    l-am gandit singur, cel mult in paralel cu ei.
    e un termen care s-a generat singur, dar care are aceleasi semnificatii si valori pentru milioane de oameni.
    dar nu conteaza valoarea absoluta, ci procentele.
    basisti, colonei sau nu, nu va duceti la referendum!
    s-a dat circulara azi.
    eu ma duc.
    si votez DA.
    desi stiu ca nu urmaresc decat sa-l scoata pe Nastase din puscarie ca sa vaneze toate ratele si lebedele din IOR si din Herastrau.
    si chiar sunt un mare ecologist, votez DA.
  • Tataee Tataee
    nu, paul, media a impartit-o. cine a inventat termenul de "basist"? cumva antena 3?
  • paul S paul S
    orice animalut este capabil de eroism cand este incoltit si nu mai are nicio sansa.
    nu media a impartit societatea in doua, nici politica, ci asta din poza.
  • mynsc mynsc
    De aici inteleg ca Basescu e cel care decide cu cine face sau nu face statul contracte. Si ca stie deja de astfel de exemple, insa pana nu l-a deranjat Ghita cu un mail, nu i-a pasat.

    Ah si oare cand dai vina pe jurnalisti non-stop pentru o gramada de probleme, oare nu imparti societatea si chiar media in doua?

Trimite un comentariu

sus