Skip to main content

Probleme la Realitatea TV. Prima lună în Willborook fără salarii

 

Publicitate

Joi 19, iulie. A fost una dintre cele mai grele zile în Realitatea TV de când televiziunea de știri s-a mutat în sediul Willbrook. Angajații au aflat că nu-și vor lua salariul decât, cu puțin noroc, la începutul lui august.

În jurul prânzului, grupuri de angajați discutau dezamăgiți, prin fața redacției, despre situația creată. S-a pus inclusiv problema unui prostest al operatorilor și șoferilor.

De ce?

Două întâlniri importante:

PRIMA ÎNTÂLNIRE, PRIMA PROMISIUNE. Remus Borza, reprezentantul Euro Insol - administratorul judiciar al Realitatea Media - a promis angajaților că-și vor lua pe 28 iulie salariul pe care aceștia ar fi trebuit să-l primească pe data de 15 iulie.

 

A DOUA ÎNTÂLNIRE, A DOUA PROMISIUNE. Azi dimineață, a fost rândul lui Elan Schwartzenberg să vină în fața oamenilor. Elan le-a promis angajaților trustului că-și vor lua salariul aferent lunii iunie până cel târziu la data de 15 august. "Se vor da în perioada 1-15 august", a spsu Elan pentru Paginademedia.ro.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @anonima: Tanti, sper ca nu esti jurnalista, ca la cum scrii... cred ca esti cel mult femeie de serviciu. "a ramas bani"? "meseria de jurnalism"? pai d-aia ai ajuns "jos" :))
  • si ce daca vor primi salariul in august?? nu e vorba de 500, 700, 1000 RON, ci de mai multi, multi, foarte multi lei (euro), sper ca a ramas ceva "bani de buzunar'' din luna (luniile) anterioara (anterioare) pentru jurnalistii in cauza, lucreaza unii 3-4-5 de ore pe zi (!) si au asa mare salariu. Altii numai in weekend lucreaza, toata saptamana nu, si tot primesc salarii maaaaari :)) asta e, unii ajung "sus", altii "jos", da stiu, ca meseria de jurnalism e grea, dar totusi, cu asa salarii sper ca nu se revolta prea tare ca "numai" in august primesc salariile.... :D

Trimite un comentariu