Skip to main content

2 august: Meciurile naționalei de acasă, pe Antena 1. Pleacă directorul Cancan

 

Publicitate

FOTBAL PE ANTENA 1. Postul de televiziune Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile Cupei Mondiale 2014, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, scrie Jurnalul Național.

Meciurile oficiale ce vor fi disputate de echipa naţională în calitate de gazdă în cadrul preliminariilor CM 2014 sunt:

 • România - Andorra (11 septembrie 2012)
 • România - Olanda (16 octombrie 2012)
 • România - Ungaria (6 septembrie 2013)
 • România - Turcia (10 septembrie 2013)
 • România - Estonia (15 octombrie 2013).

Drepturile TV includ şi eventualul meci de baraj, manşa de pe teren propriu, al primei reprezentative.
Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile CM 2014


Lucian Romașcanu, director general Cancan, nu și-a mai prelungit contractul cu tabloidul."Dată fiind conjuctura actuală, am decis să nu mai prelungim contractul", a declarat Romașcanu pentru Hotnews. El a adăugat că nu intenționează să se despartă de zona media.

Totodată, Romașcanu a precizat pentru Hotnews că plecarea sa și a sefilor editoriali de la Libertatea în aceeași zi sunt "doar o coincidență". Paginademedia.ro a scris, ieri, despre două demisii de la Libertatea (redactorul-șef Ana Niță și redactorul-șef adjunct Irinel Antoniu), AICI.
Redactorul-sef de la Libertatea si adjunctul sau si-au dat demisia. Si directorul general Cancan a parasit publicatia


ACOMODAREA CU ADEVĂRUL. Mihnea Măruță, noul redactor șed al ziarului Adevărul, pentru Evenimentul zilei: "Este prea devreme ca să spun ce voi face. Când vine cineva nou, vine şi cu idei de schimbare. Trebuie să cunosc echipa, modul de desfăşurare al lucrurilor. Predarea se face lin. Deocamdată, particip la şedinţele pe care Grigore Cartianu continuă să le conducă. Nu cunosc decât vreo două-trei persoane dintre angajaţii ziarului.

În ceea ce priveşte independenţa editorială pe care o va avea la Adevărul, jurnalistul a spus: "În ultima lună s-a dovedit că în redacţia Adevărul se respectă independenţa editorială. Atitudinea editorială a fost alta decât se aştepta toată lumea, ţinând cont de patronat. Este un lucru foarte bun şi demonstrează că suntem independenţi editorial".
Şeful de la Adevărul crede în independenţă editorială


Chellomedia şi CBS Studios International au anunţat începutul unei noi colaborări, prin intermediul căreia televiziunile din portofoliul Chello Zone vor fi lansate sub brandul CBS şi vor fi difuzate în 83 de teritorii din Europa, inclusiv în România, dar şi în Orientul Mijlociu şi Africa.
Acest nou parteneriat reprezintă o extindere a unui parteneriat încheiat în noiembrie 2009, notează Adevărul, care citează un comunicat remis Mediafax.
CBS, în parteneriat cu Chello Zone, se extinde în 83 de teritorii din lume, inclusiv în România


Estomparea granițelor între TV, social media și mobile, susținută de avansul tehnologiei, dă naștere unui nou grup de consumatori, cu o influență mult mai puternică asupra deciziilor de alegere a brandurilor, potrivit celui mai recent studiu realizat de rețeaua de media Initiative, citat de Daily Business.

“Suntem puși față în față cu o nouă schimbare în comportamentul consumatorului, o schimbare profundă, care atrage după sine și o schimbare a strategiilor de marketing. Astăzi, definirea consumatorului nu se mai face numai după profilul socio-demografic, ci și după capacitatea acestuia de a influența procesul de cumpărare al celorlalți consumatori”, spune Andreea Dinescu, client service director Initiative.
Cum influenteaza consumatorii deciziile de cumparare ale celorlalti consumatori


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu este singurul caz, Sanoma a externalizat distributia catre RRO, care a preluat acum ceva timp publicatiile Edipress. Acelasi scenariu
 • @ kiko : Foarte bune intrebarile pentru directorul de la Cancan. A emis niste argumente precum cariera sa din fruntea tabloidului.. Acum ne e clar tuturor cum de a ajuns ziarul ala la asemenea cote scazute in privinta vanzarilor.. Sa externalizezi tu distributia catre concurentul tau direct, in spetza Libertatea... E ca si cum Carrefour si-ar externaliza aprovizionarile catre Auchan, sau kaufland.. Cum ajung asemenea oameni in asemenea pozitii? ma intreb mereu, retoric...
 • la cit fotbal privesc eu la teve, puteau sa transmita meciurile aia de la pratech teve sau etno sau favorit, manele teve sau mai stiu eu ce alte no namuri populeaza grila...
  in alta ordine de idei, nu inteleg explicatia directorului de la cancan: data fiind situatia actuala... care situatie? orientarea planetelor? referendumul lui base? sfirsitul verii?
 • bine ca a castigat Meciurile naționalei si nu altceva mai important ca eram fortat sa urmaresc fotbal la 480p ca in urma cu 10 ani.

Trimite un comentariu