Skip to main content

29 August. Jocurile bingo, afară de pe TV

 

Publicitate

JOCURILE BINGO, INTERZISE. Nicio televiziune din România nu mai are voie să transmită jocuri de bingo, potrivit unei decizii luată de Executiv, potrivit Evenimentul zilei.

"Se interzice comercializarea biletelor sau taloanelor pentru jocul de noroc tip bingo, pentru care extragerea biletelor/taloanelor sau premierea participantilor se realizeaza prin intermediul reţelelor de televiziune ori radio", spune Ordonanţa de Urgenţă nr.17/2012, publicată săptămâna trecută în Monitorul Oficial.


Bingo la TV, interzis de Guvern 


MEDIA, ÎN DECLIN. Anul acesta va fi al patrulea consecutiv de scădere în privinţa investiţiilor în achiziţia de spaţiu publicitar, sumele cheltuite de advertiseri urmând să scadă cu circa 7-10% faţă de 2011, a afirmat pentru Wall-Street.ro, Roxana Panţuroiu, client service director în cadrul agenţiei Media Direction.

Sumele cheltuite de companii pentru spaţiu media vor fi între 290 şi 300 de milioane de euro, conform estimărilor Media Direction. În primul semestru, valoarea pieţei de media a fost de circa 135-140 milioane de euro, la un nivel similar cu cel din prima jumătate din 2011.
Panţuroiu, Media Direction: Investiţiile în media scad cu 10%


CEI MAI MEDIATIZAŢI CEO. Radu Gheţea (foto), preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor şi preşedinte al CEC Bank, se situează pe prima poziţie în topul celor mai mediatizati CEO din economia românească, potrivit unui studiu realizat, în perioada 4 mai - 5 august 2012, de către furnizorul de servicii de monitorizare mediaTRUST, scrie Wall-Street.ro.

Radu Gheţea a avut 81 de apariţii în presa scrisă, urmat de Steven van Groningen, preşedintele Consiliului Investitorilor Străini şi al Raiffeisen Bank România, care a înregistrat 52 de menţiuni. Locul trei este ocupat de Mariana Gehorghe, CEO Petrom, cu 46 de menţiuni.
Cei mai mediatizati CEO din economia romaneasca


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ramona ramona
    prietene ,mai dormi putin ,sau du-te in lumea ta,esti varza...
  • Catalin Catalin
    Pai bingo ala de la Antena 1 cu manelisti este mizerabil. Dar un bingo de calitate nu vad de ce ar trebui interzis, nici ala jegos cu manelisti nu ar trebui interzis fiindca este democratie, trebuie sa traiasca si OTV-istii si ANTENISTII chiar daca sunt tampiti.
  • kiko kiko
    tociu asta e cumva sotul parasutei aleia andreea tociu? la cum arata pitipoanca aia, nu ma mir ca si mustaciosul umbla dupa altele...
  • Gheorghe V Gheorghe V
    Dar Loto 6/49 e moral, pariurile sportive sunt morale. Trebue sa ramana. Ce aberatii. Ori le interzici pe toate ori nu interzici nimic.
  • andrei andrei
    nu este o mare pierdere pentu cei doi amfitrioni ai jocului bingo televiyat. Palade se poate pensiona linistit din acest punct de vedere, ramanand cu restul de spectacole in desfasurare iar Tociu deja este reprofilat catre o alta meserie destul de ofertanta pentru el, rezolva problemele doamnelor ramase singure si neprihanite. cu siguranta afacerea ii va merge bine avand sprijinul sotiei sale care se ocupa de marketingul acestei afaceri.
  • Sorin Sorin
    Guvernul Ponta sa dea o asemenea Ordonanţă de urgenţă?! Înseamnă că Felix are ceva de câştigat, altfel nu-mi explic.

Trimite un comentariu

sus