Skip to main content

Cum era Dorin Chioţea să fie şeful Realitatea TV

 

Publicitate

Până unde mergi pentru un interviu? "La ora 17.00, aflaţi cine va fi directorul Realitatea TV" scria pe ecran duminică. Se schimba şeful televiziunii?

Realitatea TV a continuat să menţină suspansul şi puţin după ora 17.00: Aflaţi la Deschide Lumea cine va fi directorul Realitatea TV. În studio, Dorin Chioţea vorbea despre partida Dinamo – Barcelona.

De altfel, Dorin Chioţea avea să lămurească situaţia. Meciul Dinamo – Barcelona, Andy Garcia şi Dorin Chioţea erau “cheile” găselniţei de pe Realitatea TV.

Mai exact:

Actorul Andy Garcia a fost şi el în tribunele de la Naţional Arena, la meciul Barcelonei, iar jurnalistul Dorin Chioţea a încercat să-i smulgă un interviu. Argumentul suprem: “Dacă îmi daţi un interviu, mă vor face director la Realitatea”. Sensibilizat de perspectivele profesionale ale lui Chioţea, Andy Garcia a cedat şi a acordat interviul. Dorin Chioţea l-a (s-a) amăgit degeaba. Nu este director. Doar reporter.

Dorin Chioţea, la Realitatea TV:

“Nimeni nu ştia de Andy Garcia. Am găsit un fir, printr-un prieten şi am aflat că este cu Bobby Păunescu, apoi am găsit loja în care stătea.

Am ajuns în zona respectivă. Sigur că Andy Garcia se uita la meci, împreună cu Bobby Păunescu, în stânga lui şi Dragoş Săvulescu, unul dintre acţionarii Dinamo, în dreapta. Dragoş Săvulescu a fost un fel de şofer de lux pentru Andy Garcia. Garcia a fost invitatul personal al lui Săvulescu.

Am stat împreună cu ei cred jumătatea de oră, n-am îndrăznit să-l deranjez pe Andy. I-am abordat pe Bobby şi pe Dragoş Săvulescu, iar ei mi-au zis că o să încerce să vorbească cu el, după care au spus că nu prea îndrăznesc, dar să mai stau pe acolo.

Meciul s-a terminat, mi-am luat inima-n dinţi, mi-am făcut o fotografie cu el, după care i-am spus că eu lucrez la televiziunea care transmite meciul.

Se vedea meciul pe un ecran. I-am zis că e cea mai tare televiziune, că te vede toată România: “salvează-mă că, dacă obţin un minut cu tine, poate ajung director la Realitatea". Mâine e duminică, dar poate că luni se gândeşte cineva la asta, e foarte important pentru mine, eşti idolul meu, i-am înşirat şi trei filme în care l-am văzut.”

Anunţul pus de Realitatea TV pe burtieră, ca o găselniţă jurnalistică, vine însă într-un moment delicat pentru postul de televiziune. Realitatea Media este în insolvenţă, iar Elan Schwartzenberg şi Cozmin Guşă îşi dispută poziţiile de control: primul ca acţionar, al doilea în calitate de creditor principal.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    hmmm... chiotea a facut o gluma cu garcia, cei de la realitatea insa care au pus titlul ala otevistic sunt penibili...
  • PS PS
    Rectificare:
    Cel mai frumos, cel mai destept si cel mai bun este Presedintele Ales Traian Basescu!
    Chiotea urmeaza abia pe locul al doilea.
    Pentru Augustin Zegrean/Indescifrabil
  • coleg coleg
    Daca toti reporteri ar avea ideile lui Dorin,placerea,zambetul pe buze mai tot timpul si multe din calitatile acestui om de televiziune,Realitatea Tv ar deveni iar nr 1 .
  • 1q 1q
    hai postacilor, ca macane :) .dorine, nu-ti mai da singur mesaje pe siteuri !
  • Giovanni Giovanni
    Bravo Leule
  • eu eu
    Dorin, un coleg si un om extraordinar! Bravo, Dorine!
  • Reporter Reporter
    Chiotea chiar ar merita sa fie director la Realitatea. Are relatii si este incredibil omul asta si ai ce invata de la el pt ca e plin de idei. Are un tupeu mare si le zice pe bune. Toata lumea ii zice "tati" pt ca e "tatic" pe aproape orice domeniu, la sport e incredibil cum il stiu toti. E mereu pe post sau pe teren. Cea mai buna "achizitie" facuta vreodata de Realitatea!
  • Andrei Andrei
    Asta inseamna sa faci aproape orice din placerea de a realiza ceva in meseria din care traiesti. Interesanta a fost abordarea :)
  • Vali Vali
    Ai fi fost ideal Dorine, esti un om extraordinar din toate punctele de vedere;)

Trimite un comentariu

sus